Fotó: itt vannak a részletek Orosz Barbara álomesküvőjéről, még két lagzi hátra van

Orosz Barbara Párizsban mondta ki a boldogító igent a francia párjának.

2023. március 22., 09:43

Szerző:

Mint megírtuk, összeházasodott Orosz Barbara és a francia üzletember párja. Az esküvőt Párizsban tartották meg, de kiderült, hogy még tartanak egy lagzit Budapesten és még egyet Luberonban, Provence mellett. A mesebeli részletekről a hot! magazinnak mesélt a műsorvezető. 

„A környezetünkben mindenkinek egyértelmű volt, hogy komoly az, ami köztünk bontakozik, ugyanis a párom rajtam kívül még senkit nem mutatott be a családjának, de a barátainak sem igazán. Ez szintén közös bennünk, ugyanis én összesen két férfit vittem haza a szüleimhez. A családom mindig is nagyon elfogadó volt, de sosem nyugtázták elégedettséggel a választásaimat. iszont nem is gyötörtek azzal, hogy nem lenne baj, ha végre megtalálnám a társamat. Elfogadták, hogy szabad madár vagyok, alkotni akarok, sikerre vágyom, karriert építeni, otthont teremteni, vállalkozást létrehozni, letenni valamit az asztalra. Tudták, hogy ha elérem, majd megengedem magamnak, hogy a magánéletemre is fókuszáljak”

- nyilatkozta a heti lapnak Orosz Barbara, amit a Bors szúrt ki. 

A műsorvezető elmondta, hogy korábban már volt menyasszony, és borzalmas volt lemondani az esküvőt, amikor rájött, hogy mégsem áll készen. Most azt mondja, hogy jelen esetben ez az opció szóban sem jött, ugyanis alig várta, hogy hivatalosan is összekössék az életüket a párjával. 

„Bár voltam menyasszony, és szerveztem pillanatok alatt nagy esküvőt, amit borzalmas volt lemondani, amikor rájöttem, hogy mégsem állok készen. Ezúttal, ha rajtam múlt volna, elbújunk egy kicsi szigeten, és ott esküszünk meg. Végül nem ez történt, ugyanis mindketten családcentrikusak vagyunk, és a párom fogalmazta meg, hogy ebből a mi hatalmas boldogságunkból nem hagyhatjuk ki a sze­ret­tein­ket. Ezzel pedig teljes mértékben egyetértettem”

- nyilatkozta Orosz Barbara, aki elmondta, hogy a három esküvőre azért van szükségük, mert mindkettőjük családjában vannak idősebb rokonok, akik nem tudnak utazni. 

(Kiemelt kép: Orosz Barbara Instagramja)