Matthew Perry életének utolsó napjairól megdöbbentő dolog derült ki

Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje 54 évesen hunyt el a hétvégén.

2023. november 1., 06:27

Szerző:

Vasárnap hajnalban érkezett a hír, hogy mindössze 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok egykori sztárja. A Chandler Bing karakterével népszerűvé vált színészt Los Angeles-i otthonában találta meg az asszisztense, a sztár a jacuzziban feküdt holtan. A Jóbarátok többi színésze, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc két nap elteltével publikálta részvétnyilvánítását, ezt ide kattintva olvashatja el.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi okozta Matthew Perry halálát. A színész könyvet is írt arról, hogy felnőtt élete nagy részében különböző gyógy- és kábítószerektől függött, de halálának helyszínén törvény által tiltott drogot nem találtak, csak legális szereket.

Nem tűnik tehát valószínűnek, hogy a sztár halálát közvetlenül droghasználat okozta volna, de a People magazin kiderített egy igazán meghökkentő és megható dolgot Matthew Perry életének legutóbbi időszakáról.

Mint kiderült, a színész azon dolgozott éppen, hogy függőséggel küzdők segítésére hozzon létre egy alapítványt. Sokan hangoztatták a sztár tavaly megjelent könyve kapcsán, hogy már az mennyit jelent, hogy ilyen nyíltan beszél az addikcióról, de Matthew Perry ennél többet is szeretett volna tenni – de nem marad már rá ideje.

Ha az alapítvány létrejött volna, ez egyébként már a híresség második ilyen akciója lett volna. Tíz évvel ezelőtt egy függőségüktől szabadulni próbáló, a szermentes életet választó férfiakat segítő otthont hozott létre, ami két évig működött. Matthew Perry rajongói remélik, hogy a most létrehozni kívánt alapítvány a színész halála után is létrejön majd.