Marsi Anikót a nap 24 órájában istápolja új párja

Egy hónap fizetés nélküli szabadságot vett ki miatta!

2021. augusztus 18., 10:41

Szerző:

Bár Marsi Anikó kapcsolata hirtelen jött válása után, úgy tűnik, a műsorvezető megtalálta a szerelmet és boldogabb mint valaha új párja mellett. A hírek szerint már a gyerekei is elfogadták Gábort, sőt már volt férjének, Palik Lászlónak is bemutatta, aki szintén szimpatikusnak találta a férfit. 

A Blikk Rúzs információi szerint már a rokonok, kollégák és barátok is megismerték Gábort, mivel amióta felvállalták kapcsolatukat, már tényleg minden percüket együtt töltik. 

„Kivett egy hónap fizetés nélküli szabadságot, hogy most állandóan Anikó mellett lehessen. Azt nem árulta el, hogy miért, csak annyit tudunk, hogy most Anikót istápolja a nap 24 órájában. Otthon is együtt vannak, együtt futnak, főznek, vásárolnak. Gábor hozza-viszi őt a TV2-be, megvárja a stúdió előtt, és aztán mennek is haza. Úgy tűnik a kívülállónak, mintha a széltől is óvni akarná Anikót. Azt azonban senki nem tudja, hogy ennek mi az oka”

– mesélte a férfi egy közeli ismerőse a lapnak. 

Vajon tényleg csak élvezik egymás társaságát, vagy valami komolyabb oka van, hogy a férfi nem hagyja egyedül Marsi Anikót egy percre sem?

(Kiemelt kép: dfp.hu)