Marsi Anikó már gyerekeinek is bemutatta új szerelmét

Hivatalosan vállalják kapcsolatukat.

2021. augusztus 9., 11:23

Szerző:

Június elején mindenkit meglepett, hogy Marsi Anikó és Palik László 16 év házasság után szakítottak. Az események felgyorsultak mindkét fél életében, ugyanis Palik László az Exatlonból ismert Cservenák Alexandrával kezdett randevúzni, Marsi Anikó pedig Szulák Andrea exével jött össze. 

A műsorvezetőnő kapcsolata rohamléptekben halad, már meg is jelentek az első közös fotók róluk, és a legfrissebb értesülések szerint Marsi Anikó már a gyerekeinek is bemutatta új szerelmét, Gábort. A Blikk információi szerint Vince és Vilmos annyira megszerették édesanyjuk új választottját, hogy rengeteg időt töltenek együtt, július végén együtt nyaraltak Horvátországban, legutóbb pedig egy étteremben mutatkoztak négyesben.

„Nagyon boldognak tűntek, teljes a harmónia és az egyetértés a fiúk és Anikó új párja között. Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek”

– árulta el a Blikknek az informátoruk, aki le is fotózta a családot.

A lapnak egy a párhoz közelálló barát azt is elmondta, nem igaz, hogy a fiúk édesapjukkal élnének. Továbbra is közösen, a legnagyobb harmóniában nevelik a gyerekeket, aki azonban édesanyjukkal laknak.

A Blikk megkereste Marsi Anikót, azonban sem ő, sem Gábor nem kívántak nyilatkozni a témában, de megerősítették, valóban egy párt alkotnak, amit egy közös fotó elküldésével nyomatékosítottak is. Ezt ITT nézheti meg.

(Kiemelt kép: dfp.hu)