Marsi Anikó az anyagi helyzetéről: Megteremtettem magamnak a kényelmesebb körülményeket

Marsi Anikó elmondta, sosem vonzották a luxusmárkák, pedig akár Palik László mellett is megengedhette volna magának, hogy vesz ezt-azt a Guccitól.

2024. június 6., 08:49

Szerző:

Idén lesz két éve, hogy Marsi Anikó és Gyarmati Gábor összeházasodtak, és a Tények műsorvezetője azóta is boldogan él a férjével. Most a Story magazin címlapján szerepelnek együtt.

Marsi Anikóék jól élnek, de nem féktelen luxusban

Marsi Anikó az utóbbi időben a közösségi médiában rengeteg videót posztol lakásfelújítással, ház körüli munkákkal kapcsolatban, és azt mondja, attól még, hogy naponta szerepel a képernyőn évtizedek óta, nem áll távol tőle a kétkezi munka.

„Megteremtettem magamnak a kényelmesebb körülményeket, de soha nem felejtettem el, honnan jöttem. Sem akkor, sem azóta nem hozott lázba egy Gucci-táska vagy egy méregdrága cipő. Megtehettem volna, mert az első férjem, Palik Laci mellett is mindig anyagi biztonságban voltam, de nem költöttem luxusmárkákra, mert teljesen feleslegesnek tartottam”

– mondja Marsi Anikó a lapban. A műsorvezetőnőnek két fia született a fent említett Palik Lászlótól: Palik Vilmos és Palik Vince. Na őrájuk azért nem feltétlenül kényszeríti rá az anyuka a puritán életmódot:

„Ha viszont például a fiúk lazacot akarnának enni, arra soha nem sajnálnám a pénzt.”

És Palik Lászlóval kapcsolatban kiemeli azt is az interjúban, hogy az egykori sportriporter mennyire jó apa. A mai napig megbízik benne, hiszen tudja, hogy mindig gondoskodni fog a fiairól:

„Egy pillanatig nem kell aggódnom amiatt, hogy ha velem történne valami, mi lesz a fiúkkal. Ha ezt nézem, meg persze, azt is, hogy dolgozom, elmondhatom, nincs rajtam anyagi nyomás, de nem is dúskálok a földi javakban.”

Marsi Anikóéknak az esküvője sem volt hivalkodó

Marsi Anikó 2022 szeptemberében a Mokka című műsorban beszélt arról, hogy a lakodalmukra sem költöttek vagyonokat. Az alább visszanézhető interjút rögtön azzal kezdte, hogy ugyanazt a szoknyát vette fel az interjúra, amiben az igent kimondta. Hozzátette ezen kívül, hogy a szoknya függönyanyagból készült, egy barátnőjével közösen találták ki az öltözéket úgy, hogy abban még ugyanaznap egy másik lakodalomba is elmehessen, de oda természetesen csak násznépnek. Marsi Anikó ebben az interjúban is említette, hogy inkább a párjának volt fontos az igen kimondása, mint neki – nem is kerítettek nagy feneket az esküvőnek, amire a műsorvezetőnő egyik fia nem is ment el, mert akkor ki kellett volna hagynia egy napot az iskolából.

„Próbáltuk követni a fapados designt, amit én nagyon szeretek. Egyszerű legyen, kényelmes legyen, és mégis egy picit szexi, egy picit szép”

– így fogalmazott tavalyelőtt Marsi Anikó az esküvőjéről. Az alábbi videó rengeteg képet tartalmaz a Balatonfűzfőn, 2022. szeptember 9-én tartott esküvőről.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)