És az megvan, hogy mi a luxusautóval járkáló Majka eredeti foglalkozása?

Majka nem mindig a zenélésből kereste a kenyerét. 

2022. július 13., 12:37

Szerző:

Majka ma már hazánk egyik legnépszerűbb előadója, valamint számos tévéműsorban is feltűnik. A rapper életében azonban volt időszak, amikor a villanyszerelést tekintette a szakmájának. Kiderült, hogy a sztár az általános iskola befejezése után tanulta meg a villanyszerelés alapjait.

A híresség azonban érettségit nem szerzett, de korábban elárulta, ha tehetné ma ezt visszacsinálná, ugyanis fontosabbnak tartja a tudás megszerzését. Majka fiatalként más dolgokat sokkal fontosabbnak tartott, mint a tanulást, de lehet, hogy egyszer még visszaül az iskolapadba.

„Fiatalon százszor fontosabbnak tartottam más dolgokat. Villanyszerelő a szakmám, és azt gondolom, hogy azt sokkal nehezebb volt megtanulni, mint letenni egy érettségit. Ettől függetlenül, ha egyszer lesz időm és kedvem, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy újra iskolapadba üljek”

- árulta el egyszer Majka, amit az Origo szúrt ki. 

Érettségi ide vagy oda, Majka egyáltalán nem panaszkodhat azzal kapcsolatban, amit elért. Habár Curtissel most külön utakon folytatják, valószínűleg így is az egyik legkeresettebb előadó lesz Magyarországon, sőt már most is 7 milliós gázsiért léptek színpadra. Továbbá nemrégiben egy új luxusautót mutatott meg a rapper a közösségi oldalán. Az azonban nem derül ki egyértelműen, hogy a rapper valóban megvásárolta-e a kocsit vagy csak a reklám kedvéért fogja használatba venni egy ideig. 

Nekik valójában mi a foglalkozásuk?

És az megvan, hogy mi Rúzsa Magdi eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy mi VV Merci eredeti szakmája

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)