És az megvan, hogy mi Rúzsa Magdi eredeti foglalkozása?

Rúzsa Magdi hazánk egyik legismertebb énekesnője, ám nem mindig a zenélésből kereste a kenyerét.

2022. július 7., 10:50

Szerző:

Rúzsa Magdi népszerűsége 16 éve töretlen. A Máté Péter-díjas énekesnő 2006-ban nyerte meg a Megasztár harmadik évadát, majd 2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a kilencedik helyezést érte el. Na, de azt kevesen tudják, hogy a Megasztár előtt szülésznőként dolgozott egy szerbiai kórházban a ma már háromgyerekes édesanya.

Mielőtt híres lett Rúzsa Magdi több száz gyermeket segített világra. Az énekesnő korábban elárulta, hogy 19 évesen teljesen egyedül vezetett le egy szülést, ami egy nagyon meghatározó élmény volt a számára és nagyon szeretné tudni, hogy mi lett a kisfiúval. 

„Azt a kisfiút, akit a szerb karácsony estéjén teljesen egyedül én segítettem a világra… Őt tényleg megkeresném” 

- mesélte anno a Blikknek az énekesnő. 

„ Akkor még Szerbiában éltem, a család is szerb volt. Azt el tudom képzelni, hogy a magyar anyukák, akiknek bent voltam a szülésénél, ma tudják, hogy akkor én voltam mellettük, de azt nem hiszem, hogy ez a szerb família tudná, ki vagyok. Érdekelne, hogy mi lett a kisfiúból, aki most már nem is olyan kicsi, hiszen úgy 15-16 éves lehet“

- folytatta a történetet Rúzsa Magdi.

Rúzsa Magdi ma már háromgyerekes édesanya. A hármasikrei idén februárban jöttek világra. Az énekesnő idén májusban mutatta meg először Kevét, Zalánt és Lujzát a közösségi oldalain.

És azt tudta, hogy nekik mi az eredeti foglalkozásuk?

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

És az megvan, hogy mi VV Merci eredeti szakmája

(Kiemelt kép: dfp.hu)