L.L. Junior szerelme: Ebben az egy évben 10 évet öregedtem

Dárdai Blanka arról vallott, mi változott az életében, amióta összejött L.L. Juniorral.

2023. június 9., 12:12

Szerző:

Lassan egy éve, hogy L.L. Junior összejött Dárdai Blanka énekesnővel. A párkapcsolat rendkívüli sajtófigyelmet kapott, nemcsak a két fél közötti korkülönbség miatt, hanem azért is, mert L.L. Junior nem sokkal korábban szerepelt a Nyerő Párosban a feleségével, akivel ezek után elváltak útjaik, válóperük jelenleg is tart.

L.L. Junior maga sem lehetett hozzászokva az ilyen méretű médiaérdeklődéshez, Dárdai Blanka pedig, bár szerepelt az X-Faktorban, főleg nem. A pár szakításáról már többször is pletykáltak, ők maguk nem gyakran beszélnek erről hónapok óta, de Dárdai Blanka nemrég egy fotóval erősítette meg, hogy (újra) együtt vannak a rapperrel.

Most az Instagramon a követői kérdéseket tehettek fel neki, és valaki azt kérdezte, hogy nem zavaró-e, hogy „mostanában sokat cikkeztek” a magánéletéről. Erre az énekesnő a következő választ adta egy automatikusan eltűnő sztoriban:

„az igazságtalanság zavar. A valótlan. Azért az évek alatt megszoktam a rossz kommenteket, de ezek főleg a külsőmre vagy a tartalmaimra jöttek. Ami tök oké. Elolvastam, leráztam magamról és mentem tovább. De mostanában a jellememre kapom a legtöbbet ismeretlen emberektől, ezért sokszor nincs kedvem se »mentegetőzni«, »magyarázkodni«, mert akik ismernek, tudják, milyen vagyok. De pl. most itt vagyok és teljesen őszintén, a saját oldalamon a saját oldalamról beszélek. Ez is ritka mostanában.
Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok »átlagos«, meleg, otthonos hétköznap 6-os keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket meg tisztelni kell. Nem kell itt sok mindenről beszélni, csak nagy vonalakban. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból. Néha a »csiszolódás« fájdalmas, tök máshol tartunk, máshonnan jövünk, mást szoktunk meg, máshogy kommunikálunk, máshogy dolgozunk fel. Erről ennyit.
Rólam vagyis inkább arról a sztereotípiáról, hogy »könnyű élni és utazgatni jó helyekre egy idősebb férfival«, meg annyit, hogy amióta édesanyám kihordott, azt mondogatta, az anyagi függetlenség a legnagyobb kulcs a boldogsághoz/szabadságoz. Ő nevelt, úgyhogy sokszor hallottam. Hatalmas szellemi blokk kell ahhoz, hogy azt gondolja az ember, hogy egy 24 éves lány ne tudna félretenni x összeget egy nyaralásra. Soha nem szorultam anyagi támogatásra. Pedig nem egy gazdag családból jövök. Női létemre is nagyvonalú vagyok, bár nem gondolom, hogy ez gender kérdése, mindig meghívok mindenkit, és mindent önállóan magamnak fizetek.”

Gondolatait Dárdai Blanka azzal zárja, hogy ezzel most mindent kiadott magából, úgyhogy egy ideig biztosan nem fog nyilatkozni – vagy legalábbis nem a párkapcsolatáról. A Brenka művésznéven ismert énekesnő arról is beszél a kérdezz-felelek részeként, hogy mennyire szeret kék farmerben és fehér pólóban járni, valamint megválaszolja, hogy melyik a kedvenc turkálója.

(Kiemelt kép: Dárdai Blanka Instagramja)