L.L. Junior szerelmi életében hatalmas fordulat állt be

L.L. Junior nemrég szakított Dárdai Blankával, közben válik a Körtvélyessy Kingától, és most megint újabb fordulat van.

2023. június 1., 09:11

Szerző:

L.L. Junior tavaly év elején ment végleg szét Körtvélyessy Kingával – jelenleg folyik a válóperük. A Fekete Vonatból ismert zenész-rapper aztán tavaly nyáron összejött Dárdai Blanka énekesnővel, de idén év elején mintha lett volna egy kis mosolyszünet, amikor L.L. Junior hosszabb időre külföldre ment dolgozni.

Akárhogy is volt, azt az időszakot túlélte a kapcsolatuk, de pár héttel ezelőtt mindketten kikövették egymást a közösségi médiában és egy névtelen forrás meg is erősítette, hogy tényleg szakítottak.

Most azonban újra fordult a kocka. A múlt héten a Reddit nevű közösségi oldal egyik fórumán írt arról valaki, hogy a XIII. kerületben együtt látta a rappert és az énekesnőt: egy reggelizőben turbékoltak.

Később aztán a közösségi médiában is újra feltűntek az árulkodó jelek, Dárdai Blanka például egy olyan sztorit osztott meg, amin L.L. Junior kislánya is feltűnt. Igazán egyértelművé aztán a csütörtök reggeli, szintén automatikusan eltűnő fotó tette a helyzetet. A friss képen két kávé látható egymás mellett, az egyiken a „Juni” név, a másikon a „Blanka” név van beleírva a habba. Hogy mennyire szent a béke (újra) kettejük között, azt Dárdai Blanka egy két karakterből álló felirattal érzékelteti:

„:)”

Dárdai Blanka mindenesetre korábban törölte az L.L. Juniorral közös képeit az Instagramról, és ilyenek továbbra sincsenek kint nála, csak a rappernél.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)