L.L. Junior óriási áldozatot hozna, hogy visszakapja családját

Van esély a békülésre!

2021. szeptember 27., 07:08

Szerző:

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga augusztus elején szakítottak, ám egy hónap különélés után ismét elkezdtek közeledni egymáshoz. Mindeközben a rapper már elkezdte árulni törökbálinti luxusotthonukat, amelyet kifejezetten a családja számára építtetett. A Blikk információi szerint ha a pár ki is békül, már biztosan nem költözik vissza a fényűző házba.

„Az teljesen biztos, hogy Kinga és Lili baba már nem megy vissza Törökbálintra. Ennek több oka is van. Egyrészt Kinga és Junior még mindig csak békülnek, és bár jó úton haladnak, nem akarnak semmit elkapkodni. Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Junior harcol, küzd, teper, hiszen tudja, hogy elveszítheti a családját. Óriási áldozatot hoz a ház eladásával, amelyet álomotthonként emlegetett, és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik”

– árulta el a lapnak a zenész egyik ismerőse, aki azt is hozzátette, hogy a luxusingatlan egyelőre még nem talált új gazdára, de továbbra is árulják, mivel ha ki is békülnek, egészen más terveik vannak.

„Ha eladják a házat, szeretnének visszajönni a belvárosba. Már korábban is szóba került, hogy Pesten szeretnének lakni, közel a családtagjaikhoz. Ha meglesz a lakás, akkor nem kizárt, hogy oda már együtt költöznek be, és ott kezdik újra az életüket. Mindent új alapokra fektetve, hogy a kapcsolatuk erősebb legyen, mint valaha. Nagyon jó most is a viszonyuk, és bár nem élnek együtt, a kis Lili első születésnapját is együtt ünnepelték. Szeretettel, tisztelettel bánnak egymással, hisz hatalmas szerelem az övék, eddig túlélt minden nehézséget.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)