L.L. Junior megdöbbentően durván szúrja le Dárdai Blankát az Ázsia Expresszben – videó

Trágár beszólással teremti le L.L. Junior az Ázsia Expresszben a partnerét, Dárdai Blankát.

2024. szeptember 18., 10:52

Szerző:

Dietz Gusztáv a múlt héten, most L.L. Junior: megint sokkolóan durván beszél az Ázsia Expressz egyik férfiversenyzője női partnerével.

L.L. Junior és Dárdai Blanka nagy vitája

L.L. Junior és Dárdai Blanka a rajtkor nem voltak még ott a versenyben, csak két hét késéssel szálltak be a versenybe. Egy interjúban arról beszéltek, hogy miért vállalták el a felkérést, és Dárdai Blanka azt mondja, hogy többek között azért, mert itt igazán meg tudják mutatni magukat:

„Ebben a műsorban nem nagyon tudjuk megjátszani magunkat, ahol látják azt hogy Laci hogy működik, hogy én hogy működöm, külön-külön és együtt.”

A pár mindkét tagja hangsúlyozza, hogy nem érdekli már őket, mit ír róluk a sajtó. Lesi László, azaz L.L. Junior így viccel ezzel:

„Ha eddig nem tudtuk megutáltatni magunkat, akkor most bizonyosan meg fogjuk utáltatni magunkat...”

Az alábbi videóban hangzik el mindez.

L.L. Junior leszúrja Dárdai Blankát

A pletykák szerint L.L. Junior utólag kérlelte a TV2 szerkesztőit, hogy a legdurvább vitákat ne tegyék bele a műsorba. Nem tudhatjuk, hogy ezt tényleg kérte-e, és ha igen, akkor a kérésnek eleget tett-e a csatorna, de az biztos, hogy az alábbi jelenet adásba került, és L.L. Junior elég durván beszél Dárdai Blankával, amikor arról beszélnek, hogy szállást keresve melyikük beszéljen a férfival, akitől egy lehetőséget remélve.

„Fáradt vagyok baba, és nem lehetsz hangosabb, mint én egy férfival!”

– mondja L.L. Junior a partnerének, aki erre azt mondja, hogy ő csak haladni szeretne. Erre a rapper teljesen kiakad és trágárságokkal dobálózva szitkozódik:

„Haladunk, *****! Olyan mintha engem kérnél számon, hogy miért nem csinálom. De várj, de nem bírsz csöndbe maradni, csak csinálod! Hát akkor csináld te, tessék! Menjél, vedd ki a ***odat és mutasd meg!”

Miközben L.L. Junior azon méltatlankodik, hogy mennyire elege van, Dárdai Blanka hallhatóan megsértődik, és így szól vissza:

„Laci! Elég legyen belőled!”

Elég is lett: L.L. Junior és Dárdai Blanka szakítottak, miután hazaértek a versenyből. Alább tudja megnézni a vitajelenetet, a nézők biztosan kíváncsian várják, hogy lesz-e még ilyen vagy esetleg még durvább.

Egy másik jelenetben egyébként a pár két tagja papnak, illetve apácának öltözve utazgat, mert úgy gondolják, hogy talán több szimpátiára számíthatnak a helyiektől, ha azok egyházi személyeknek gondolják őket.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)