Dietz Gusztáv elárulta, miért romlott meg a viszonyuk Laky Zsuzsial: Három napja mosolyszünet van

Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi kapcsolatát igencsak megviseli, hogy adásba kerültek az Ázsia Expressz felvételei.

2024. szeptember 12., 08:57

Szerző:

Botrányos jeleneteket mutatott be a TV2 az elmúlt napokban, illetve az Ázsia Expressz legutóbbi részeiben: Dietz Gusztáv színész, volt ketrecharcos nem bírta a vetélkedővel járó stresszt és megdöbbentő jelenetek játszódtak le. Laky Zsuzsi volt szépségkirálynő férjének a legutóbbi adásban is volt egy-két kellemetlen kirohanása.

Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi között mosolyszünet állt be

A Story magazin friss száma nemcsak Árpa Attiláék esküvőjéről számol be, hanem megszólaltatja Dietz Gusztávot is az Ázsia Expresszel kapcsolatban.

Dietz Gusztáv többek között a következőt nyilatkozza a kialakult helyzetről a lap szerint:

„Az egyáltalán nem érdekel, hogyan vélekednek rólam az emberek. Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Bár én nem nézem a műsort, Zsuzsi sajnos követi az adásokat és olvassa a hozzászólásokat. Azután pedig megbeszéli az anyukájával a látottakat, amivel folyamatosan csak hergeli magát. Azt nem mondom, hogy térdig gázolunk a «lakóharagban», de az tény, hogy egyelőre nem túl jó itthon a légkör. Ettől függetlenül bízom benne, hogy mihamarabb túl leszünk a mélyponton, mert az elmúlt 16 év alatt soha nem volt közöttünk ilyen nagy mosolyszünet.”

FRISSÍTÉS: Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi cáfolták a fentieket

Csütörtök délután, fél nappal a fenti lap/cikk megjelentése után a házaspár az Instagramon reagált a fenti címlapra, illetve cikkre. Azt mondják, bár megviseli őket, hogy az Ázsia Expresszben csak a legrosszabb pillanataikat mutatják, az viszont nem igaz, hogy házassági válságban lennének.

Dietz Gusztáv küzd önmagával

Az Ázsia Expressz felvételei még március-áprilisban voltak, és a Bors című lap szintén most írta meg, hogy akkor mit nyilatkozott nekik Dietz Gusztáv.

„Csak az első héten vagyunk túl, de máris kiderült számunkra, hogy mik az igazi gyengeségeink. Mindketten fejjel megyünk a falnak, hiszen versenyző típusok vagyunk. Mostanra már értem, hogy valójában nem is az ellenfeleinkkel, hanem önmagammal küzdök itt.”

Egy újabb példa az olyan helyzetekre, amiket Dietz Gusztáv nem igazán tud kezelni: a verseny elején a férfinak biciklit kellett tekernie, miközben a felesége mellette ült a pótkocsiban. Dietz Gusztáv annyira nekifeszült a tekerésnek, hogy rosszul lett:

„Annyira kihajtottam magamból minden energiát és ásványi sót, hogy begörcsölt a lábam és a kezem is. Kipattantam a járműből és majdnem el is löktem. Zsuzsi kérte, hogy üljek én a pótkocsira és majd ő teker, de ezt a hiúságom nem engedte. Közben azt éreztem, hogy szétszakad a combom. Mintha a herém szakadt volna le. Arra vártam, hogy hátha elmúlik, de nem múlt el. Kaptam a dokitól elektrolitot, magnéziumot, mindent, amit ilyenkor kell, de a görcs az istennek sem akart elengedni. Nagyon rosszul éltem meg, hogy nem tudok továbbmenni.”

Dietz Gusztáv már többször is elnézés kért a viselkedése miatt, elsősorban természetesen a feleségétől, Laky Zsuzsitól, aki a közösségi médiában meg is írta a reakcióját.

(Kiemelt kép: Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi Instagramjai)