Ilyen volt Árpa Attila vőlegényként és Czakó Alexandra menyasszonyként: címlapon az ifjú pár!

Árpa Attila és Czakó Alexandra titokban házasodtak össze, de ez a titok nem titok már: elmesélték, milyen volt az esküvőjük.

2024. szeptember 12., 07:51

Szerző:

Mint minden csütörtökön, ma is új számmal jelentkezett a Story magazin, és ezúttal igazi szenzáció van a címlapon: egy fotó Árpa Attila és Czakó Alexandra esküvőjéről!

Ilyen Árpa Attila és Czakó Alexandra kapcsolata

Nemrég derült ki, hogy pár héttel ezelőtt, augusztus 17-én Árpa Attila és Czakó Alexandra titokban összeházasodtak. Most, hogy a titok már nem titok, a pár adott is egy interjút a kapcsolatukról-esküvőjükről a lakodalmi címlapfotó mellé. Egy nem mindennapos szerelem az övék, és most nem a 19 év korkülönbségre gondolunk, hanem arra, hogy a pár hosszabb külön töltött időszakokon van túl, de végül úgy döntöttek, hogy mégiscsak jobb együtt, mint mással vagy éppen szingliként.

Czakó Alexandra egy jól ismert sorozat szerelmespárjához hasonlítja magukat az interjúban:

„Ez egy tíz éve tartó se veled, se nélküled kapcsolat, mint a Jóbarátokból Rossé és Rachelé. Hol összejöttünk, hol szakítottunk Atival.”

Ehhez Árpa Attila a következőket teszi hozzá:

„Igen, mindkettőnk részéről volt olyan időszak, amikor más kapcsolatban voltunk, de ilyenkor sem engedtük el egymás kezét teljesen. Sőt most már azt is elárulhatom, hogy amikor két évvel ezelőtt egy szakításunk véglegesnek tűnt, és elvállaltam A Nagy Ő-t, elég hamar szembesültem azzal, hogy ott én nem fogom megtalálni az igazit, így már a forgatás alatt újra beszélni kezdtünk.”

Ilyen volt Árpa Attila és Czakó Alexandra esküvője

Az ifjú pár több részletet is elárul a lagziról a lapban, most egy részletet ezzel kapcsolatban a menyasszonytól idézünk:

„Minden a kedvenc filmjeink köré épült. A Vissza a jövőbe DeLorean időgépével jelentünk meg Atival. A Star Warsból Boba Fett karaktere hozta be a gyűrűinket. Darth Vader is feltűnt az est folyamán, aki ellenezte a házasságunkat, így le kellett szúrnom egy fénykarddal. Majd jött egy zsaroló videó is, és elraboltak, úgyhogy Atinak a maszkos gazfickóval, Bárdosi Sanyival gyűlt meg a baja. De még a menünk is a film világához volt köthető, a harcsapaprikás például HarChuckNorris paprikás néven futott. De hát milyen is legyen két igazi filmőrült esküvője? Pont olyan volt, mint a kapcsolatunk: tele humorral, jókedvvel, játékossággal. Egy könnycseppet sem ejtettem, az egész egy óriási kaland volt!”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók – Gyilkosság a kastélyban)