Lakatos Márk távozik az RTL Reggeli című műsorából

Lakatos Márk 5 évvel ezelőtt kezdett a Reggeli egyik műsorvezetőjeként.

2022. november 24., 09:55

Szerző:

A következő közleményt adta ki az RTL csütörtök reggel azzal a címmel, hogy Lakatos Márk távozik a Reggelitől.

„Márk közel 5 évig volt tagja a Reggeli csapatának és elévülhetetlen érdemei vannak ezen időszak eredményeiben. A műsor azonban folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájának pedig része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Márk színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként. Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Lakatos Márknak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is.”

A csatorna a csütörtök esti Fókuszban ígér további részleteket Lakatos Márk búcsújával kapcsolatban, de a stylist-műsorvezető már szerda este kitett egy Instasztorit kitett a témában, amiben utal arra, hogy távozni készül az egyik kedvenc munkahelyéről:

„Alessandro Michele, a Gucci ház art directora távozik a Guccitól. Elkezdtem gondolkodni, hogy ha mondjuk én ilyen helyzetbe kerülnék, hogy az egyik kedvenc munkahelyemről távozom, akkor vajon szerintetek nekem mi lenne az utolsó mondatom? Kérlek, segítsetek már ebben!”

Most már tudjuk, hogy Lakatos Márk nem csak feltételes módban került ebbe a helyzetbe – a friss közlemény szerint a Reggelitől búcsúzik.

Lakatos Márk legutóbb tegnap vezette a Reggelit (lásd az alábbi adásrészletet), hogy feltűnik-e még műsorvezetőként az adásban, azt nem lehet tudni. Emlékezetes azonban, hogy néhány héttel ezelőtt érkezett két új műsorvezető a programhoz.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)