Lakatos Márk megmutatta, hogyan árulja a grillhalat a spanyol tengerparton

Lakatos Márk közben Kadarkai Endrénél volt, többek között legutóbbi szakításáról és a gyerekvállalásról is beszélt.

2022. május 17., 11:39

Szerző:

Lakatos Márk kétlaki életet kezdett: miközben nem adja fel itthoni karrierjét, elvállalta Spanyolországban, Marbellában egy beach bar-vendéglő felépítését, megnyitását, vezetését kreatív igazgatóként. Új munkájáról a 168.hu-nak beszélt először, most pedig kitette az első képet az Instagramra életének erről az oldaláról.

„Indul a szezon, én meg vadul árulom a grillhalat és tengeri herkentyűt! Ne tudjátok meg, mennyire jól esik! Kiszakadni a megszokott mókuskerékből, beleugrani az ismeretlenbe, mindezt őrült spanyolok és sexy skandinávok között! Friss ropogós a tintahal!”

– írja Lakatos Márk az alábbi fotóhoz.

A melegségét nyíltan vállaló stylist-műsorvezető ezen kívül Kadarkai Endre interjúalanya volt a Szavakon túl című műsorban, ahol többek között arról beszél, hogy terapeutához jár, valamint szóba kerül, hogy egyszer felmerült, hogy egy női ismerősével közösen gyereket vállaljanak. Ennek kapcsán a stylist-műsorvezető a következőkre emlékszik vissza.

„Nekem nagyon sokáig volt egy érzésem, hogy mi a gyerekkorunkban olyan sokat sérültünk ezzel a válással, hogy én azt gondoltam, hogy lehetetlenség gyerekeket normálisan felnevelni. [...] Sokáig azt gondoltam, hogy ez egy lehetetlen feladat, hiszen a mi példánk is azt mutatja, hogy ez szörnyű. [...] Aztán belépett valahogy az életembe ez a kérdés, és akkor ott komolyan elgondolkodtam azon, hogy én lehetnék-e szülő, jó szülő lennék-e. [...] Az biztos, hogy nyitott apa lennék”

– hangzik el a gyerekvállalással kapcsolatban az alább teljes terjedelmében meghallgatható interjúban. Lakatos Márk hozzáteszi, hogy amikor ez a bizonyos barátnője megkérte, még nem állt készen a gyerekvállalásra, és most sem biztos abban, hogy jelenleg készen áll-e, mint ahogy abban sem, hogy ezt jelenleg Magyarországon hogyan lehetne kivitelezni. A stylist-műsorvezető hozzáteszi, hogy az viszont elképzelhető, hogy egy nővel könnyebben tudna egy háztartásban élni, mint egy férfival.

„Hogy egy férfivel fogom leélni az életemet, ebben nem vagyok biztos. [...] Egy nővel, mivel sokkal jobban egy húron pendülök velük, sokkal harmonikusabban tudnék egy közös háztartásban együtt lakni. Lehet, hogy nővel jobban el tudnám képzelni, akkor is, ha nem lenne köztünk szex”

– mondja Lakatos Márk, aki idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon színészként fog színpadra állni a Chicago című darabban.

További hírek Lakatos Márkról

Túl van egy műtéten!

Konzervatív érzelmű politikusokat is szívesen látna a pride-on

Bírálta Márki-Zay Pétert a melegekkel kapcsolatos megnyilvánulásaiért

(Kiemelt kép: Dimény András / 168.hu)