Lakatos Márk beszólt Orbán Viktornak, ezért Bayer Zsolt kőkeményen kiosztotta

Lakatos Márk elmondta a véleményét, amitől Bayer Zsolt egyáltalán nem volt elragadtatva. 

2022. augusztus 4., 11:15

Szerző:

Lakatos Márk Orbán Viktornak üzent. A stylist a TikTok oldalán mondta el, hogy mi a véleménye a kormány rezsicsökkentésről szóló új szabályozásáról. Most azonban Bayer Zsolt újságíró és a Fidesz egyik alapítója szólt vissza Lakatos Márk megnyilvánulására.

„Az sem igaz, amit kérdez”

- mondta a videójában Lakatos Márk Orbán Viktorról. 

„Rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzelésű kályhára, mint a középkorban”

- mondta. 

Íme, a felvétel:

Most pedig Bayer Zsolt reagált az üggyel kapcsolatban és fejtette ki a véleményét arról, hogy mit gondol Lakatos Márkról: 

„Semmi kötelességtudat, csak a jogok. Semmi felelősségvállalás semmiért. Szélesebb a vállnál az arc. A 'szabadság' végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék! Másfél szürke agysejt. Falig érő liberalizmus. Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség. És még rosszul is nézek ki”

- írja a Magyar Nemzetben Bayer Zsolt.

Lakatos Márk az alábbi kérdést tette fel a TikTok oldalán: Te inkább megfagynál télen vagy szülnél?

Az újságíró erre a kérdésre elég sajátos módon reagált, úgy gondolja, hogy teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen idiótaság, de mindennek nagy hagyománya van ott, ahol a Lakatos Márkok élnek. Orbán Viktor bizalmasa szerint inkább a tényeket kell nézni. Nos, nézzük: 

„Ez a kormány tíz évvel ezelőtt vezette be a rezsicsökkentést, éppen úgy, ahogy a 2010-es választási kampány során megígérte. Ez önmagában elég nagy különbség a másik politikai (politikai?) oldal szokásrendszeréhez képest, ott ugyanis lassan, tagoltan mondják, hogy „nem lesz gázáremelés”, aztán annyiszor megemelik a gáz és minden egyéb energiahordozó árát, ahányszor csak lehetőségük van rá. Akkor azonban a Lakatos Márk-féle nyomorult, frusztrált kis senkik kussolnak, pofájukat befogják, ha pedig mégis megszólalnak, akkor a hülyék és képességtelenek magabiztosságával elmagyarázzák, ez miért szükségszerű, miért jó, miért fontos, és miért jó nekünk”

- írta Bayer Zsolt. 

Az újságíró azt is kifejtette, hogy az Orbán-kormány nem hobbiból szigorított, hanem az orosz-ukrán háború hatásai miatt:

„Lakatos Márk-félék most úgy tesznek, mintha ez az apróság, ez a háború, s minden következménye egész egyszerűen nem is létezne, és az Orbán-kormány puszta jókedvében vagy gonoszságból szigorított volna a rezsicsökkentés szabályain. Nem, nem azért. Hanem azért, mert a háború és az EU idiótasága miatt olyan szinten vannak az árak, hogy most már tényleg nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést az eddigi módon”

- írta az újságíró. 

Lakatos Márk egyelőre nem reagált Bayer Zsolt cikkére.

Még több Lakatos Márk

Lakatos Márk a választás eredményéről: Magyarország elszigetelődött

Lakatos Márk: Szívesen látnék konzervatív érzelmű politikusokat is a Pride-on

Lakatos Márk elárulta, miért költözött ki Spanyolországba

(Kiemelt kép: dfp - Kunos Attila)