Lagzi Lajcsi elárulta: a barátai elhagyták, sőt, van, aki súlyosabb dolgot is elkövetett ellene

Amióta kijött a börtönből, Lagzi Lajcsi nem mehet el a házából, de mások szabadon látogathatják őt. Vagy legalábbis látogathatnák...

2024. október 16., 08:53

Szerző:

Galambos Lajos, azaz művésznevén Lagzi Lajcsi 432 nap után júliusban szabadult a börtönből. Ekkor adott jópár nyilatkozatot, de azóta eltelt három hónap, amíg kevesebbet hallhattunk a Dáridó sztárjáról. Most azonban újra szerepelt a TV2-n, méghozzá a Tények Plusz című műsorban, ahol két nagy hírt mondott el. Egyrészt azt, hogy amíg börtönben volt, a barátai nemhogy elhagyták, volt, aki ennél súlyosabbat is elkövetett ellene. Másrészt azt, hogy mégsem bánkódik, mert újra szerelmes!

Lagzi Lajcsi barátai lemorzsolódtak

Lagzi Lajcsi mindenkit megnyugtat, hogy amilyen rossz egészségi állapotban volt a börtönben, olyan jól érzi magát most, hogy kijött. Lefogyott, minden nap mozog, dolgozik a birtokán, a visszatérését tervezgeti. Arra a kérdésre, hogy ha már ő nem mehet el mást meglátogatni, jönnek-e őhozzá a barátok látogatóba, így válaszol:

„Nem annyira. Úgy látszik, mostanában nem annyira divat velem haverkodni. [...] A névnapomra általában 80-120 kedves üzenet mindig jött. Mindenféle hízelgő, kedves üzenetek. Idén hármat kaptam. De jó így.”

És ráadásul nemhogy sokan leléptek, olyanok is voltak köztük, akik vittek is magukkal ezt-azt. Galambos Lajos így fogalmaz:

„Nagyon sok árulás történt velem kapcsolatban a távollétemben. Természetesen nem a közvetlen barátaimtól és a családomtól, de olyan munkatársaktól, akiktől ezt nem vártam volna. Megloptak. Pénzt nem loptak, de amit lehetett, azt megmozdították, amiből pénzt lehetett csinálni.”

Lagzi Lajcsi új szerelme

A 63 éves zenész azt mondja, hogy nem igazak azok a pletykák, amik szerint kibékült volna a volt feleségével. De már nem is magányos.

„Nagyon szép és jó lelki kapcsolatban élek a gyerekeimen kívül egy kedves hölggyel is.”

Galambos Lajos aztán konkretizálja, hogy ezzel a bizonyos hölggyel persze nemcsak lelki, hanem testi kapcsolatban is van. Sok részletet nem árul el a párjáról, de arra a kérdésre, hogy az új szerelme fiatalabb-e nála, Lagzi Lajcsi így válaszol:

„Persze! Majd a nagymamámmal akarok járni?!”

Alább találja a TV2 teljes riportját, kattintson a lejátszás gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)