A 75 éves Galkó Balázst a szex gyógyítja a súlyos balesete után

Galkó Balázs kendőzetlen őszinteséggel vallott a szexuális életéről. 

2024. július 26., 10:55

Szerző:

A 75 éves Galkó Balázs egy hónappal ezelőtt törte el a karját, amikor kertészkedés közben egy sámlin ülve gyomlált, de elvesztette az egyensúlyát és a földre esett. A népszerű magyar színész olyan szerencsétlenül esett, hogy az ágyásszéli betonnak csapódott a keze. Azonban a művész elárulta, mi van a legjobb hatással az állapotára. 

„Hetvenöt éves vagyok, de továbbra is élvezem a hölgyek társaságát, ahogy ők is élvezik az én társaságomat, amit nyugodtan lehet szó szerint érteni. Az évek alatt volt néhány kalandom, és szerencsére a testiség még most is az életem része. A napokban például gyógyszexben részesültem”

– mesélte a Blikknek Galkó Balázs.

A színész azonban azt nem árulta el, hogy ki az a nő, akivel ennyire közeli viszonyba került, és azt sem tudta megmondani, hogy lesz-e folytatás kettejük között. Galkó Balázs úgy fogalmazott, hogy „minden benne van a pakliban”.

A művész arról is beszámolt, hogy nagyjából még két hétig kell gipszben lennie a kezének:

„Nagyjából még két hetet kell kibírnom gipszben, de ez már nem olyan rossz, mint az elején, ugyanis pár napja lecserélték a kötést, így végre tudom hajlítani a könyökömet, illetve a fürdés is sokkal kényelmesebb. Jelenleg gyógytornára járok, amit a gipsz eltávolítása után is folytatnom kell majd, ezért még el kell telnie egy kis időnek, hogy teljesen gyógyultnak mondhassam magamat, de bizakodó vagyok a jövőt illetően.”

(Kiemelt kép: Youtube - Klubrádió)