Leblanc Győző 33 évvel fiatalabb kedvese szelfizés közben zuhant le egy szikláról

Leblanc Győző párját, Szeredy Krisztinát Olaszországban érte baleset. 

2024. július 1., 07:21

Szerző:

Leblanc Győző 33 évvel fiatalabb partnere, Szeredy Krisztina egy szikláról esett le szelfizés közben, amikor Olaszországban járt június elején egy kis csoporttal. Az operettprimadonna rosszul lépett, aminek a vége az lett, hogy szilánkosra tört a karja, és műteni is kellett. 

„Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek... Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt.  Körülbelül háromnegyed órán keresztül ültem a sziklán, folyamatosan jajgattam, és azt hittem, hogy el fogok ájulni a fájdalomtól Korábban a csuklóm és a bokám is tört, ez azokhoz képest borzalmas volt. Aranyosak voltak a turisták, pedig vadidegen emberek voltak számomra, hozták a jeget, hogy csillapítsák a fájdalmamat”

– mesélte az operaénekes kedvese a Metropolnak. 

A művésznő olyan rossz állapotban volt, hogy el kellett mennie egy olaszországi kórházba, ahol megröntgenezték, és azonnal gipszet is kapott. Szeredy Krisztina pedig úgy döntött, hogy inkább Magyarországon szeretné, hogy sor kerüljön a műtétre. Drótokkal és hurkokkal fogták össze a könyökét.

A művésznő egyébként 4 nappal az operációja után már színpadra is állt, és abban bízik, hogy hamarosan a gyógytornát elkezdheti. 

(Kiemelt kép:  Youtube - Korhatártalanul - Endrei Judittal)