Kunovics Katinka ódákat zeng az életről a Kanári-szigeteken: ezt kellett most feladniuk

Kunovics Katinka és családja szeptemberben költözött haza a Kanári-szigetekről. Elárulta most, milyen aranyéletet kellett otthagyniuk.

2024. október 7., 10:32

Szerző:

A Romantic együttesből ismert Kunovics Katinka egy évet töltött kint a Spanyolországhoz tartozó szigeteken a családjával, és a Story magazinnak mesél el hazaköltözésük okairól. Most a story.hu közli azt is, milyen fantasztikus életet kellett feladniuk anyagi okokból.

Kunovics Katinka rácsodálkozott, milyen szép az élet a Kanári-szigeteken

Az énekesnő és újdonsült férje egy szállodának dolgoztak kint – illetve éppen ez a lényeg, hogy nem csak egynek. Az angol vendégeket szórakoztatták, heti váltásban két különböző szigeten levő hotelben:

„A Kanári-szigetek hét nagy szigete közül a legkeletibbre, Lanzarotéra mentünk, egy szép, tágas lakást kaptunk, amit nem mi fizettünk, ez az állással jár. Egy hotelben énekeltünk minden este, kétórás show-t adtunk, főleg angol diszkóslágerekkel, mert a hotel vendégei angolok voltak. A másik héten egy másik szigeten tettük ugyanezt, kompra szálltunk, autóztunk, három óra után megérkeztünk, itt is volt lakás, amit használhattunk. Így ingáztunk heti váltásban. Sok barátunk, családtagunk jött ki vakációzni, hiszen volt szállásuk, elfértek nálunk, szinte alig voltunk hármasban… Tényleg fantasztikus volt”

Kunovics Katinka azt meséli, hogy a paradicsomi környezet ráadásul alacsony árakkal párosul, legalábbis ha az élelmiszerekről van szó:

„Bő húsz százalékkal olcsóbbak az élelmiszerek, mint idehaza. Az első hetekben erre mindig rácsodálkoztunk. A ruhák, a cipők hasonló árban vannak, mint Magyarországon, viszont a szépségszolgáltatások, a manikűr, a fodrász valamivel drágább.”

Ami miatt mégis távozniuk kellett

Kunovics Katinka kislánya kint kezdte volna meg az iskolát, de egyrészt a havonta 600 eurós magániskolát nem tudták volna megengedni maguknak, másrészt a kislány az iskola mellett nem ingázhatott volna heti váltásban egyik szigetről a másikra.

„A hotel nem egyezett bele, hogy egy helyszínen dolgozzunk csak. Nem volt mit tenni, megbeszéltük, hogy szeptember elejéig dolgozunk, és hazajövünk”

– árulja el Kunovics Katinka az igazi okot, hogy miért kellett hazatérniük.

(Kiemelt kép: TV2/Ázsia Expressz)