Szandi elhagyta az országot a családjával, lánya nagy bejelentést tett

Szandiék az USA-ba mentek.

2022. június 30., 12:14

Szerző:

Tavaly augusztusban érkezett a hír, hogy Szandi lánya az USA-ban vállalt állást: bébiszitter lett. Bogdán Blanka karácsonyra sem jöhetett haza Magyarországra, de most kimentek hozzá a többiek. Az énekesnő-édesanya eddigi posztjaiból kiderül, hogy miután megnézték San Franciscót, Los Angeles felé vették az irányt.

„Újra együtt a család! Amikor ennyi idő után először megláttuk Blankát, a boldogságtól percekig zokogva öleltük egymást. Ez a csodálatos érzés leírhatatlan!!! Most együtt járjuk be Kaliforniát és környékét. Nagyon nehéz lesz újra búcsúzni…”

– írja Szandi az alábbi posztban.

Muzikális család az övék: meg is örökítették, hogyan éneklik az autóban (két szólamban) az Extreme 1991-es slágerét, a More Than Wordst.

Mindeközben Bogdán Blanka tett egy fontos bejelentést az Instagramon, immár két nyelven, angolul és magyarul. Alább természetesen csak a magyar nyelvű verziót idézzük:

„már alig vártam, hogy elmesélhessem Nektek, hogy úgy döntöttem, idén szeptembertől még egy évig az Egyesült Államokban fogok dolgozni au pairként. Találtam egy csodálatos fogadó családot San Franciscoban, úgyhogy továbbra is itt fogok élni. Sajnos emiatt egyáltalán nem lesz lehetőségem hazamenni Magyarországra a következő 14 hónapban, ami miatt nagyon szomorú vagyok, de emellett elképesztően izgatott és hálás vagyok, hogy az amerikai kalandom nem ér még véget.”

Bogdán Blanka egyébként nem csak az édesanyja révén ismert most már: saját Instáján egész szép számú követővel jelentkezik, így akár az influencerek között is számon lehetne tartani. Posztjaira jelenleg 14,8 ezer ember van feliratkozva.

Szandiékról még többet

Így nézett ki Szandi menyasszonyként, 23 évvel ezelőtt megtartott esküvőjükön

Szandi megmutatta az elmúlt 25 évét képekben - Íme, mennyit változott

Szandi elképesztő fotót posztolt: ki gondolta volna, hogy erre képes 45 évesen?!

(Kiemelt kép: Szandi hivatalos Instagramja)