Szandi a lányáról nyilatkozott: Együtt szoktuk díszíteni a fát, de sajnos Blanka ebben sem fog tudni részt venni

Ez lesz az első karácsony, hogy Szandi lánya, Bogdán Blanka nem szalad majd, ha megszólal a csengő.

2021. december 21., 11:08

Szerző:

A karácsonyra készül most mindenki, de mivel Szandi lánya, Bogdán Blanka ezt az ünnepet külföldön tölti, az énekesnő családjában ez a karácsony – idén először – másmilyen lesz. Amint azt korábban megírtuk, Bogdán Blanka azt mondja, nagy álma teljesült azzal idén ősszel, hogy kiutazhatott San Franciscóba bébiszitterkedni. Sajnos ezek szerint a körülmények nem teszik lehetővé, hogy az ünnepekre hazatérjen.

Szandi a Blikknek beszélt erről, többek között a következőket mondva:

„nálunk mindig 24-én reggel jön a Jézuska, viszont idén három gyermek helyett csak kettő fog rohanni, amikor megszólal a csengő. Blanka videóhíváson keresztül lesz velünk, valószínűleg a tévére vetítjük ki. [...] Együtt szoktuk díszíteni a fát, de sajnos Blanka ebben sem fog tudni részt venni.”

 

Szandi és Bogdán Blanka minden évben közös karácsonyi dalt ad ki, és a fentiek ellenére ez azért idén sem maradt el. Ezúttal egy Bing Cosby által híressé tett számot énekelnek együtt, egy olyan dalt, ami különösen megható a jelenlegi helyzetben. A szerzemény címe ugyanis I'll Be Home For Christmas, azaz Otthon leszek karácsonyra.

Íme a videó.

(Kiemelt kép: Szandi hivatalos Instagramja)