Kulcsár Edina elmesélte, hogy cigányozták gyerekkorában

Kulcsár Edina elmondta, mit csinált annak idején, amikor gyerekkorában azt mondták, hogy cigány.

2022. július 18., 10:48

Szerző:

Kulcsár Edinával kapcsolatban időnként felmerül, hogy sokak gyanúja szerint roma származású. A modell-influenszer-énekesnő most az Instagramon válaszolt automatikusan eltűnő sztoriban követői kérdéseire, és újra rákérdezett erre valaki:

„még mindig tagadod, hogy van benned roma? Nem rosszból!”

Íme Kulcsár Edina válasza erre tartalmazza, hogy gyerekkorában is hallotta ezt többször is:

„én nem tagadok semmit. Én azt írtam, hogy nem tudok róla, hogy az lennék. Régen, amikor kicsi voltam és cigányoztak (mert elég sokszor volt rá példa), akkor odaálltam a szüleim elé, nagyszüleim elé ezzel a kérdéssel, és váltig állították, hogy én nem vagyok az. Pedig már én is elhittem sokszor. Gondoltam magamban, az nem lehet, hogy ennyien azt hiszik, hogy az vagyok, és nincs alapja! De szerintem az lehet az igazság, hogy akik azt mondták, hogy nincs bennem, azok valóban ezt gondolják. Lehet, hogy valamelyik felmenőm az volt, és nálam ütött vissza. Én szívesen vállalnám, hogy az vagyok, ha valójában tudnám! Mi rossz lenne benne??? Semmi bajom a romákkal! Sőt! Kifejezetten szeretem őket! Nálam nem származásfüggő, hogy kit szeretek vagy kit nem! Értékrend, a velem való viselkedés, hozzáállás és a szív a mérvadó.”

Valamivel később arra utal valaki, hogy Kulcsár Edina párja, G.w.M roma származású, és ezzel kapcsolatban kérdezi, hogy nem nehéz-e számára egy roma családhoz tartozni, ebbe a kultúrába beilleszkedni. Az egykori szépségkirálynő így válaszol erre:

„őszintén szólva úgy érzem, mintha mindig is ide tartoztam volna. Számomra abszolút nem megerőltető így élni az életem, mert szerintem is ez a helyes norma. Nyilván ahány ház, annyi szokás, de amit én tapasztalok, az számomra tökéletes.”

A kérdezz-felelekből ezen kívül az is kiderül Kulcsár Edináról, hogy egy évig hús nélkül étkezett, de már abbahagyta (kb. mint Gelencsér Tímea), hogy a szakítása-válása kapcsán nem fordult pszichológushoz, hogy nagyon hiányzik neki a cicája, valamint hogy most már kisebb gyermeke is szobatiszta, pelenka nélkül alszik.

Kulcsár Edina & G.w.M a korábbi hírekben

Kulcsár Edina és G.w.M Insta-élő veszekedése: A rák egye ki a szemed!

Kulcsár Edináék hatalmasat ünnepeltek, íme, G.w.M milyen meglepetéssel készült

Kulcsár Edina az újraházasodásról: Boldogan mondok majd igent Márknak

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)