Kulcsár Edina az újraházasodásról: Boldogan mondok majd igent Márknak

Kulcsár Edina örökre tervez, G.w.M-re szinte mindenben hallgat.

2022. június 13., 07:25

Szerző:

Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M a tengerpartra mentek nyaralni, és a modell-influencer ennek kapcsán adott interjút a Blikknek, kiemelve, hogy feltöltötte őket, hogy egy ideig olyan helyen lehettek, ahol senki nem ismerte fel őket.

Kulcsár Edina a jelen mellett a jövőre vonatkozó kérdésekre is válaszolt, például azzal kapcsolatban, hogy terveznek-e egy közös házat a rapperrel.

„Márknak időről-időre eszébe jut, hogy jó lenne egy családi házat venni vagy esetleg építeni, de egyelőre abban maradtunk, hogy ezt varázsoljuk először igazi otthonná. Az elkövetkező hetek erről fognak szólni: felújítunk, bútorokat vásárolunk.”

A jövő tervezgetése kapcsán Kulcsár Edina megemlíti, mennyire bízik párja ítélőképességében:

„Márknak nagyon jó meglátásai vannak és nagyon jó döntéseket hoz, ezért szinte mindig, mindenben hallgatok rá, mert a végén általában bebizonyosodik, hogy jól látja a helyzetet”

Az interjúban Kulcsár Edina több ponton is összehasonlítja a jelenlegi kapcsolatát a korábbiakkal, azt mondva, mennyivel kiegyensúlyozottabb most. Már az esküvő is szóba került:

„eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!”

Kulcsár Edina <3 G.w.M

Fotó: Kulcsár Edina és G.w.M közös tetoválást csináltattak

Kulcsár Edina ezúttal esküvői posztja miatt veszett össze a kommentelőkkel

Kulcsár Edina szerint új párja bevállalósabb

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)