Fotó: Kulcsár Edina és G.w.M elhagyták az országot, de előtte poénkodtak egyet

Gáspár Győző jókívánságai ihlették meg a párt. 

2022. június 5., 11:06

Szerző:

Januárban bombaként robbant a hír, miszerint egy párt alkot Kulcsár Edina és G.w.M. A modell és a rapper azóta is hatalmas boldogságban élnek együtt, ám néhány hónappal ezelőtt Gáspár Győző is reagált a kapcsolatuk hírére. Nem akármilyen üzenetet fogalmazott meg az egykori valóságshow-sztár. 

„Kedves Edina! Gratulálok Neked, nincs is jobb a cigány kolbásznál! Én azt mondom, hogy megérdemled a boldogságot, mert egy királynőnek jár a boldogság! Világbéke”

- írta akkor a bejegyzésében Gáspár Győző.

Most Kulcsár Edináék a TikTokon idézték a mulatóssztár szavait, valamint egy olyan részletet is bevágtak, ahol Gáspár Győző megfogalmazta, hogy mi is az "cigány kolbász" - szúrta ki a Blikk.

„Amit csak mi tudunk fűszerezni, elkészíteni. A magyarok, mikor készítik a kolbászt, kihagyják az ízét”

 

mondta Gáspár Győző korábban.

Íme, a felvétel:

@gwmmusic_official Cigány kolbász 🤷🏽‍♂️@edinakulcsar_official #fy #foryou #nekedbe #gwm #kulcsaredina #gyozike ♬ eredeti hang - user12

A páros nemrégiben elhagyta az országot és elutaztak valahova, ám azt nem tudni, hogy merre járnak pontosan, de az biztos, hogy egy tengerparton pihenik ki a fáradalmaikat. A közösségi oldalaikra több posztot is közzétettek az elmúlt egy napban, valamint a legújabb közös fotójukon látszik, hogy remekül érzik magukat. 

Kulcsár Edináékról mindig van valami

Videó: Egymás mellett tűnt fel Kulcsár Edina és Csuti

Videó: ilyen kapcsolatban van most Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és G.w.M luxuskabrióval kocsikáztak, jöttek is a kritikák

Kulcsár Edina szerint új párja bevállalósabb

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)