Kulcsár Edina és G.w.M Insta-élő veszekedése: A rák egye ki a szemed!

Kulcsár Edina sztoriban mondott el mindent az esetről, ami külföldi nyaralásuk közben esett meg.

2022. július 18., 07:28

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M összetűzésbe keveredett valakivel, miközben élőben közvetítették a nyaralásukat az Instagramon Görögországból. Az influence-modellre és a rapperre ugyanis rá kellett szólni, mert annyira hangosan hallgatták a zenét a strandon, hogy nem is hallották meg, amikor valaki odaszólt nekik, hogy legyenek szívesek és halkítsák már le, mert nem biztos, hogy mindenki az ő zenéjükre kíváncsi. Éppen élőben közvetítették magukat, amikor rájuk szóltak, és erre a G.w.M a címben is látható mondatot eresztette el:

„a rák egye ki a szemed!”

Tekintettel arra, hogy Görögországban voltak, az illető nyilván nem érthette, mit mond G.w.M, mindenesetre később Kulcsár Edina is felhúzta magát azon, hogy lefröcskölték:

„én kimegyek, beszélek ezzel az emberrel, mert nem tetszett a stílusa. Majd én beszélek vele.”

Az élő közvetítés részleteit a Bors rögzítette, majd Kulcsár Edinánál egy követő rá is kérdezett a történetekre:

„mi volt a görögországi balhé?”

A kétgyermekes, de most csak szerelmével kettesben nyaraló anyuka a következőképpen válaszolt cikkünk megjelenésekor elérhető, de idővel automatikusan eltűnő Instasztorija szerint:

„nem balhé volt, csak hangosan hallgattuk a zenét (mármint másnak tűnt hangosnak), és mivel ott szólt nálunk, nem hallottuk, hogy messziről mit beszélnek hozzánk. Ezért hangosan mondta egy ott dolgozó, aki hátul sétált, hogy halkítsuk le, mert zavarhat másokat. Márk meg erre viccesen reagált, gondolván, hogy úgyse érti. Én meg csak simán felhúztam magam, hogy miért nem lehet zenét hallgatni fényes nappal a saját kis részlegünkön. Ennyi. Balhénak azért nem mondanám.”

Kulcsár Edina & G.w.M a korábbi hírekben

Kulcsár Edináék hatalmasat ünnepeltek, íme, G.w.M milyen meglepetéssel készült

Kulcsár Edina az újraházasodásról: Boldogan mondok majd igent Márknak

Fotó: Kulcsár Edina és G.w.M közös tetoválást csináltattak

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)