Íme, Kulcsár Edina és G.w.M milyen új realityben és kikkel harcol majd a TV2-n

Hamarosan indul a Párharc a TV2-n, benne Kulcsár Edinával és sok más celebbel!

2022. szeptember 16., 16:44

Szerző:

Új napi realityt indít a TV2, ennek a címe az lesz, hogy Párharc, és műsor húzónevei közül kettő Kulcsár Edina és G.w.M. A csatorna péntek délután dobta be, hogy milyen celebpárosok küzdenek majd meg az adásban, amit mintha a szintén hamarosan induló Nyerő páros versenytársának szántak volna, mert nehogy már a két fő csatorna két eltérő típusú műsort sugározzon.

Úgy volt, hogy idén ősszel Kulcsár Edina a TV2 egy másik celebes reality-vetélkedőjében is feltűnik, a Dancing With The Starsban, de azt meglepetésterhessége miatt le kellett mondania, a helyét Berki Mazsi vette át. A szépségkirálynő-modell-influenszer és rapperkedő párja többek között Gáspár Evelinnel és új szerelmével fognak játszani a műsorban. Emlékezetes, hogy tavaly ilyenkor Kulcsár Edina még akkori férjével, Csutival szerepelt a konkurens műsorban, a Nyerő párosban.

Az időjárás-jelentésekből ismert Gaál Noémi és párja, Bán Tamás is szerepel majd, reméljük, nem bánják majd meg, hogy elvállalták a felkérést. A versenyzők között lesz továbbá egy sportos pár, Monoki Lehel és Gyenesei Leila is. Előbbinek már nem ismeretlenek a realityk, hiszen Palik László távozása után ő vette át az Exatlon vezetését szintén a TV2-n.

Amint azt nyilván ön is kiszúrta már, a műsor kezdési időpontjáról annyit közöl a csatorna a fenti posztokban, hogy:

„hamarosan”.

Addig a következő 20 másodpercnyi előzetessel kell beérnünk.

Kulcsár Edinából sosem elég!!!

Kulcsár Edina a fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe: Ő egy igazi szerelemgyerek

Videó - Berki Mazsi váltja a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Ezt mondta Csuti Kulcsár Edina terhességével kapcsolatban

(Kiemelt kép: a TV2 hivatalos Instagramja)