Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! után hajléktalan lett: Egy padon aludtam Pesten félve, fázva

A Sztárban sztár leszek! anorexiával küzdő énekesnője, Krizsán Lili kétségbeesett segélykiáltást posztolt.

2023. március 1., 08:18

Szerző:

Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! 2021-es évadában tűnt fel a TV2-n, és a közönség a verseny után is követte a fiatal tehetség sorsának alakulását: Krizsán Lili anorexiával küzdött, kórházba is került miatta. Onnan már kijöhetett, sőt, új dala is jelent meg, de tegnapi posztja szerint továbbra sem jöttek rendbe a dolgai, karrierje nem akar beindulni.

„Kitörnék de nem tudok. Próbálok fejlődni jobb lenni , mindennap küzdeni egy szebb életért... Tettem sok mindent, amit bánok és van sok minden, amin változtatnom kell … rengeteget hibáztam... Amióta kijöttem a kórházból, semmim és senkim nincs... Hosszú ideje egy valaki volt, akivel nyíltan tudtam beszélni a problémáimról, aki volt hasonló helyzetben, de már nincs. Egyedül próbálok kievezni a partra, de mintha egy örvényben lennék. Mindent-mindent próbálok jól csinálni, hogy lássák, igen itt vagyok. Jó vagyok és jól vagyok. Ne ítéljenek el a múlt miatt... de nem… egy ideig örültem, amikor azt mondták: »jóval érettebb vagy, mint a korodbeliek...« Mára már rájöttem, a sok fájdalom tette… Felállni a szarból... bőrönddel járni a várost éjszakánként, egyedül lenni, elveszni, felállni, visszaesni, majd újra felállni… Minden nap dolgozom azért, hogy jobb ember lehessek… Eljön az este… este, amikor tükörbe nézek. Nem látok mást, csak egy kiáltó lányt, aki menekülni akar ebből az életből, amiben van. Elvek, amiket felállítottam magamban és egy élethelyzet, ami ezeket mind felrúgja… A legnehezebb, hogy nem énmiattam… Szenvedek. Ez az igazság. Most remélem, örülnek a lapok. De nem tudom tovább játszani, hogy minden jó… keresem a helyem…”

– írja kirohanásában az énekesnő.

A posztból kiderül, hogy előfordult, hogy hajléktalanná vált Budapesten:

„amikor kb. egy éve az éjszaka közepén egy padon aludtam Pesten félve, fázva a könnycseppeimmel az arcomon, amik majdnem ráfagytak a fejemre... Gondolkozva, hogy miért alakult így. Majd amikor másnap felkelsz, elmész egy hostelbe... harmadnap egy barát befogad, majd megint a hostel következik… Aztán elfogy a pénzed... Filmbe illő helyzetekbe keveredve a »minden munkát elvégzek« |kivéve a testiségen alapulóakat!!|, csak legyen miből aludnom valahol. Munka, ahonnan a szemétledobón keresztül szökök meg… Sokszor ismételem… biztos sok a hibám... mindannyiunknak vannak...”

Bár a munkakereséssel kapcsolatban negatív tapasztalatai vannak, a poszt végkicsengése azonban ezúttal pozitív:

„kitartok és itt leszek. Fel fogok érni a hegy csúcsára... Boldog leszek... Boldog… Ha sokan nem is szeretnék. Boldog leszek.”

A poszt kapcsán a Blikk meg is kereste Krizsán Lilit és az énekesnő többek között a következőket nyilatkozta:

„szép lassan óhatatlanul eltávolodtam mindenkitől. Most anyuéknál vagyok Siófokon, de persze ez sem egészséges helyzet, hiszen a saját lábamon kell megállnom. Szeretnék énekelni és a médiában dolgozni akár riporterként, azt csinálni, amit szeretek. Csak ilyenkor mindig eluralkodik rajtam az érzés, hogy van-e értelme bárminek is, ha úgyis mindig megkapom ugyanazt a bélyeget.”

Legutóbbi posztjához Krizsán Lili csak annyi feliratot fűz, hogy „rengeteg kérdés”.

(Kiemelt kép: Krizsán Lili Instagramja)