Krausz Gábor állítólag megsértődött – a sztárséf a vádakra reagálva elárulta, igazából miért nem buliztak a többiekkel

Krausz Gábor annyira nem viselte jól a második helyezést, hogy címlapra került miatta.

2024. október 17., 10:18

Szerző:

Krausz Gábor és Mikes Anna megsértődött, áll a Story magazin ma frissen megjelent számának borítóján. Ha többet szeretne tudni, ezt a lapot keresse az árusoknál!

Krausz Gábor és Mikes Anna másodikok lettek

A téma a nemrégiben véget ért Ázsia Expressz, aminek indulói között volt idén Krausz Gábor és Mikes Anna is, akik tavaly egy másik TV2-es realityben, a Dancing with the Starsban jöttek össze. Azt a vetélkedőt meg is nyerték (annak ellenére, hogy Krausz Gábor a műsor előtt kerek perec megmondta, hogy nem tud táncolni), ezúttal viszont a második helyezés jött össze nekik az utazós-kalandozós realityben. Az Ázsia Expressz felvételei még tavasszal voltak, de a vetélkedő csak most került adásba: nemrég vált nyilvánossá, hogy Krauszékat megelőzve Béres Anett és Sáfrány Emese kettőse lett a nyerő páros, hogy egy rivális reality címét idézzük.

Nos, a Story úgy tudja, hogy a vetélkedő után rendeztek egy stábbulit az első három helyezett párnak, Krausz Gáborék azonban annyira megsértődtek a vereség miatt, hogy erre nem mentek el. Állítólag elsősorban Krausz Gábor akadt ki, amikor kiderült, hogy másodikak lettek, akkor szitkozódott és nem gratulált a győzteseknek, Mikes Anna még próbálta is csitítani őt, de hiába. Pont ez a jelenet nem került adásba, de láthattunk azért nagyon hasonló szituációkat a verseny menete közben.

A sztárséf aztán bocsánatot kért az Ázsia Expressz kísérőműsorában Béres Anettől és Sáfrány Emesétől.

„A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott is akkor elmaradt. Kőkemények voltatok”

– idézi Krausz Gábor szavait a Story.hu.

Krausz Gábor szinte azonnal reagált

Csütörtök délelőtt Krausz Gábor az Instagramon válaszolt a fentiekre. A következőket írja:

„Botrány!! Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén. Aki egész nap a gép előtti ül, lejárató cikkeken agyalva, az nyilván nem értheti, hogy vannak olyan embert próbáló helyzetek, amiben elfáradunk. Testileg, lelkileg.
A lényeg, hogy kihagytunk egy műsort lezáró rendezvényt, skandalum, tényleg óriási Story, címlapot ér.
Ps: a stábot és a szereplőket csókoljuk, szeretünk Titeket!”

A poszt egy trágár címkét is tartalmaz, amit inkább nem idézünk.

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)