Krausz Gábor ezért utólag elnézést kért – videó

Az Ázsia Expressz újabb férfijátékosa kényszerül bocsánatkérésre a vetélkedőben tanúsított magatartása miatt: most Krausz Gábor van soron.

2024. október 7., 11:30

Szerző:

Először Dietz Gusztáv, aztán L.L. Junior kényszerült bocsánatkérésre, most pedig Krausz Gábor kér elnézést azért, ahogyan a TV2 utazós-stresszelős reality-vetélkedőjében viselkedett. A bocsánatkérés természetesen elsősorban a párjának, Mikes Annának szól.

Krausz Gábor nem bírta a stresszt

Az Ázsia Expressz utóbbi néhány részében több példa volt arra, hogy Krausz Gábor modortalanná, durvává vált a stressz hatása alatt. Itt például egy feladat teljesítése közben köt bele a párjába, Mikes Annába.

Egy idő után Krausz Gábor annyira kiakadt, hogy káromkodva jelentette be, hogy neki ebből elég, ő ezt nem hajlandó „csicska” módjára továbbcsinálni.

A műsor egyik múlt heti jelentében pedig az is előfordult, hogy Krausz Gáborra fegyvert fogtak a rendőrök.

Krausz Gábor bocsánatot kér

Utólag Krausz Gábor nem mentegeti magát, hanem egyszerűen bocsánatot kér, akármilyen extrém helyzetbe is keverték őt a reality producerei.

„Ez gáz! Erre nincs mentség! A rendőrös sztori, azt hozzáteszem, hogy rohadtul elegem volt a napból, és senki nem adta vissza az útlevelemet, hiába könyörögtem. Mindenki végignézte a szenvedésemet és úgy voltam vele, hogy ha jön egy rendőrautó, abba én beülök, elvisznek, letartóztatnak és akkor vége van. Arra mondjuk nem számítottam, hogy benne van, hogy lelőnek! Szóval ez gáz! Ezt a részét én szégyellem! Ez a verseny olyan dolgokat hozott ki belőlem, amiket amúgy a valós életben soha az életben nem tapasztalok magamon. Hogy ilyen ingerültté tesz valami, ami nem sikerül. Vagy azért mert általában az életben sikerülnek a dolgaim, vagy nem kerülök ennyire szélsőséges helyzetekbe. Anna miatt sajnálom, hogy így lát engem ő, vagy ott látott engem, hogy rá hozok szégyent! És nyilván nincs mentség erre, azt sajnálom, hogy így beszéltem. Az viszont mentség lehet, hogy senkiben nem tettem kárt. Nem Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam igazából senkit, saját magamnak ártottam és kettőnknek, mert öt méterrel a cél előtt eldobtam a kosarat... Egy szó, mint száz, nem magyarázkodom, de ez nagyon gáz! Tényleg szégyellem magam, a helyzet ezt hozta ki belőlem!”

– idézi a sztárséf szavait a Bors című kiadvány az alábbi videóból.

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)