Krausz Gábor Ausztriába ment, ezt mondják róla az ottani magyarok

Krausz Gábor azt mondja, új fejezetet kezd.

2023. szeptember 15., 09:47

Szerző:

Krausz Gábor sok mindenkit meglepett a héten, amikor Ausztriából jelentkezett be az alábbi poszttal. Tóth Gabi válófélben levő férje elvileg éppen a Dancing with the Stars című celebes-táncos vetélkedőre készül, de úgy tűnik, belefért egy kis lazítás. A sztárséf azt is hozzátette, hogy egy új fejezetet kezdett most el a népszerű üdülőhelyen, Kreischbergben.

Nos, a Blikk utánajárt, hogy pontosan miért mehetett Krausz Gábor Ausztriába, és beszéltek annak a szállónak a vezetőségével, ahol megszállt.

„Egyelőre csak pihenni láttuk vendégül”

– tudták meg hotel ügyvezetőjétől, Pázmándy Szilviától, azaz úgy tűnik, Krausz Gábor (egyelőre) nem dolgozni ment ki, amint azt sokan sejtették.

A lap több informátornál is érdeklődött még a tévés szakács hogylétéről, egyikük a következőt mondta:

„itthon folyamatosan mindenki arról faggatja, mi a helyzet, hogy érzi magát... Szeretné már lezárni a témát, nem akar Gabiról és a félresiklott házasságáról beszélni.”

Az ausztriai kiruccanásnak tehát az lehetett a célja, hogy Krausz Gábor kicsit pihenjen-megnyugodjon, illetve kiszakadjon az itthoni felhajtásból. Ha az Instagramnak hinni lehet, nem maradt kint túl sokáig, mivel a legutóbbi posztja szerint már újra a standard táncokat gyakorolja a TV2 heteken belül induló műsorához.

(Kiemelt kép: TV2/Séfek séfe)