Kovács Lázár súlyos balesetet szenvedett, a traumatológiára került: izmot és kötőszövetet is átvágott

Kovács Lázár sztárséf a pizzavilágbajnokságra készül, eközben történt a horrorbaleset.

2023. március 6., 13:27

Szerző:

Kovács Lázárt a legtöbben a Receptklub című műsorból, illetve a TV Paprika csatornáról ismerik, de a séf ezúttal nem a konyhából, hanem a Szent János Kórház traumatológiájáról jelentkezett be. A következőket írja:

„máshogy alakult a hétvégém, mint ahogy terveztem. A pizzavilágbajnokságra készülő dísztál készítése közben, megszaladt a sniccer... eléggé, úgyhogy a János Kórház traumatológiáján találtam magam. Már jól vagyok, minden visszakerült a helyére, de sajnos pár hétig gipszben lesz a kezem. Jön a tavasz, jönnek a kerti munkálatok, lakás, ház felújítások, nagyon vigyázzatok magatokra, minden munkát védőfelszerelésben végezzetek!!!”

Itt láthatóak a kórházban készült felvételek.

Kovács Lázár hétfő reggel visszatért a kórházba, innen jelentkezett be a TV2 Mokka című műsorába. Itt részletesebben elmesélte, hogy mi történt:

„a sniccerrel elvágtam a hüvelykujjam egy részét, abból levágtam egy darabot. [...] Itt átvágtam néhány izmot és kötőszövetet.”

A Johnny Depp ügyére emlékeztető vágás szerencsére nem ért inat, így a gyógyulás után majd csak a heg marad meg, Kovács Lázár ugyanúgy fogja tudni használni a kezét, mint korábban.

(Kiemelt kép: Kovács Lázár Instagramja)