Videó: Szandi belenyúl a még működő turmixgépbe, el is vágja az ujját

Szandi balesetet szenvedett A Konyhafőnök VIP kamerái előtt.

2021. december 14., 09:01

Szerző:

Újabb epizódjához érkezett tegnap este A Konyhafőnök VIP című főzős-celebes reality az RTL Klubon, és a legérdekesebb jelenet ezúttal Szandi nevéhez fűződik. A műsor ugye arra épül, hogy kiélezett helyzetben, időre kell az ételeket elkészíteni nem túl kedves zsűritagok vezetése alatt, és a 45 éves énekesnő annyira beleélte magát a helyzetbe, hogy egy nagyon alapvető biztonsági szabályról megfeledkezett: nem szabad belenyúlni a még működő turmixgépbe.

Az alábbi videó örökíti meg, hogy Szandi ezt mégis megteszi, méghozzá azért, hogy az általa frissen összeturmixolt pürét megkóstolja. Belenyúl a gépbe, és rögtön el is vágja az ujját. Később a következőket mondja az esetről:

„mindent gyorsabban akartam volna mozgatni. Nem bírtam megvárni, míg a turmixgép leáll. Az adrenalin ilyenkor annyira erőteljes, hogy én még a fájdalmat sem éreztem. Odanéztem, hogy mi ez, vérzik?! Pedig nem is fáj!”

Szandinak szerencsére nem esett komoly baja, orvosra nem volt szükség, bekötötte az ujját és főzött tovább. Íme a jelenet.

Ugyanebben az adásban egyébként Görög Zita, akivel Szandinak korábban volt egy igen feszült vitája, szintén elvágta az ujját, de ebből sem lett komoly baj. Az énekesnőnek azonban nem volt szerencséje, Szandinak kellett távoznia ezúttal a versenyből.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)