Korda György meghökkentően pikáns tanácsot adott házasulandóknak

Korda György tippjét Nagy Bogi mesélte el.

2022. november 25., 11:55

Szerző:

Nagy Bogi énekesnő a Csináljuk a fesztivált! című műsor révén dolgozott együtt az utóbbi időben Korda György és Balázs Klári kettősével. A fiatal híresség péntek reggel a Reggeli című műsorban vendégeskedett az RTL stúdiójában, és itt szóba került Nagy Bogi és párja, Marcell eljegyzése is.

Mint kiderült, az énekesnő a házassággal kapcsolatban kikérte Kordáék véleményét-tanácsait, hiszen ők 40 éve vannak együtt, és a mai napig látszik rajtuk, hogy mennyire „zsizsegnek”. Nos, az alább megtekinthető videóban a következő hangzik el arról, hogy Kordáék szerint mi a hosszú házasság titka:

„a kamerák mögött nagyon nagy lelkizésekben vagyunk, bármi történik velem, Klárikától kikérem a véleményét. A Gyuri bácsival is nagyon sokat szoktam pletyizni. Úgyhogy megkérdeztem őket, hogy nekik jól működik a házasságuk, nagyon látszik rajtuk, hogy 40 év után még zsizsegnek, rajonganak a másikért. Megkérdeztem, hogy mi a házasság titka. Gyuri bácsié 18+-os: [...] a testiségek nagyon fontosak, azt mondta. Klárika meg azt mondta, hogy a humor, emellett meg az őszinte szeretet, és ha ez működik, akkor nem lesz probléma.”

Nézze meg a teljes beszélgetést alább!

Nagy Bogi egyébként a legutóbb az evészavarokról beszélt ugyanebben a műsorban, kattintson vissza az azzal kapcsolatos összefoglalónkhoz!

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.