Videó - A népszerű énekesnő vallomása az evészavaráról: Mikor ettem, akkor is hibásnak éreztem magam

Az ismert énekesnőnek a szülei voltak a legfőbb támaszai.

2022. április 7., 14:21

Szerző:

Nagy Bogi az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt az evészavaráról. A fiatal lány elárulta, hogy Budapesten amíg egy maga volt először nem is realizálta magában, hogy milyen betegséggel küzd. Végül, mikor vidékre hazautazott a szülei segítségével sikerült talpra állnia, valamint pszichológushoz is járt. 

„Tavaly előtt novemberben egy nagyon zűrös időszakban talált rám ez a betegség. Nagyon kiegyensúlyozott személynek tartom magam, de akkor annyi stressz ért, hogy azt vettem észre, hogy nincs idő saját magamra, nagyon leterhelt voltam. Nagyon odafigyeltem, hogy miből mennyit eszek, később pedig minél kevesebbet fogyasztottam az ételekből. Mikor ettem, akkor is hibásnak éreztem magam. Volt falási rohamom is, ami nagyon rossz volt, ez szerencsére egy-két hónap alatt le is csengett. Elmondtam a szüleimnek, hogy valami nincs rendben, és ők nagyon sokat segítettek, majd utána bejelentkeztem pszichológushoz is. Sajnos olyan emberekkel vettem körül magam, akik meg akartak változtatni, a többi lány azt mondta, hogy ötven kiló fölött a nő nem nő”

- mesélte az énekesnő, amit a Blikk szúrt ki. 

Nagy Bogi elárulta, a közösségi média szintén nem volt jó hatással rá. Valamint arról is beszélt, hogy pont a nőknek kellene ezt megérteniük: a kiló csupán egy szám. Szerinte egy nő attól nő, hogy egyedi és különleges, az alkattól függetlenül. Az énekesnő korábban saját közösségi oldalán is beszélt a problémájáról, ezzel pedig másokon is segített. 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik vissza:

Mint korábban megírtuk, az X-Faktor felfedezettje Krizsán Lili is evészavarral küzd. Krizsán Lili anorexia miatt került kórházba és habár azóta már kiengedték még nincs túl a nehezén. A fiatal sztár a betegsége miatt hazaköltözött Siófokra és most a bajban jött rá, hogy a legtöbb ember, aki körül vette azok csak látszatkapcsolatok voltak. A Krizsán Liliről szóló cikkünket ide kattintva olvashatják el!

Ezeket se hagyja ki!

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Rácz Jenő így fogja összeegyeztetni a munka mellett a gyereknevelést

Megtörte a csendet Kóbor János özvegye: Szó sincs elengedésről

(Kiemelt kép: RTL Klub, Reggeli)