Ennyit kaphattak Korda Györgyék a luxusvilláért

Most derült ki, hogy Korda György és Balázs Klári januárban eladták a híres-neves Korda-villát.

2022. augusztus 18., 07:40

Szerző:

A II. kerületi, 22 szobás Korda-villa már nem Korda György és Balázs Klári tulajdona. Erről az énekesnő beszélt a héten, elárulva, hogy az ingatlant még januárban eladták. Amint azt Balázs Klári említette, az adásvételre a legjobbkor kerítettek sort, mivel a gázszámla már az áremelés előtt is havi félmillió forint volt a részben hotelként működő villában.

Nos, a Pénzcentrum most kiszámolta egyrészt, hogy ugye hétszeresére emelkedik a gáz ára, így Kordáéknak idén télen havonta csak a gázra 3,5 millió forintot kellett volna kifizetniük, ha nem adják el a villát. Emiatt most már a meg nem nevezett új tulajdonosnak fájhat a feje.

Természetesen a legtöbben azért arra lennének kíváncsiak, hogy mennyibe kerülhetett a szemlőhegyi villa, és bár a pontos összeg nem nyilvános, azért egy dolog biztos. A Korda-villáról tavaly év vége felé felkerült az internetre egy hirdetés, ami szerint 780 millió forintos irányárral árulják azt a tulajdonosok. Az adásvételre ezek szerint nem sokkal később sor is került, így feltételezhető, hogy a sztárházaspár nagyjából ezt az összeget kaphatta meg, feltételezve, hogy a vevő nem alkudott le belőle különösebben nagy összeget.

Az adásvételi szerződés részletei titkosak, így nem valószínű, hogy ennél több egyhamar kiderül majd az ügyben, mindenesetre a fentiekről a Tények Plusz is csinált egy összeállítást.

...úgyhogy olvasson Kordáékról más témákban!

Titok a múltból: Korda György a tragikusan fiatalon elhunyt Szécsi Pál haláláról beszélt

Balázs Klári megdöbbentő őszinteséggel mesélt Korda Györgyről és házasságukról

Balázs Klári halálos fenyegetéseket kap, rejtélyes alakok üldözik

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)