Balázs Klári halálos fenyegetéseket kap, rejtélyes alakok üldözik

3 éve keserítik meg a zaklatói Balázs Klári életét. 

2022. augusztus 1., 09:07

Szerző:

Balázs Klári nemrégiben halálos fenyegetést kapott a zaklatóitól. Az énekesnő már feljelentést is tett az ügyben. Az elmúlt években a rejtélyes alakok zaklatták, feltörték a profilját, álhíreket terjesztenek róla és a fellépésein is ott vannak. A sztár szerint az ügy hátterében személyes sérelem és féltékenység állhat. 

„Hat név van a fejemben, valamint a Balázs Klári rajongói oldal a Facebookon. Ezek beteg emberek, feltörték a levelezésemet, minden fellépésünkre eljönnek, be van osztva, hogy melyikük melyik koncertre megy, és aljas, pofátlan dolgokat művelnek”

- mondta Balázs Klári a Borsnak.

Korda György feleségét már a koncertekre is követik, felveszik videóra majd eltorzítják az arcát és a hangját, hogy a közösségi médiában kigúnyolhassák:

„Voltam már a rendőrségen ezzel kapcsolatban, de a kiberbűnözéssel szemben nehéz eljárni. Pedig már fenyegetnek is: 'Tönkreteszlek, kicsinállak' – ilyeneket írnak. Szívem szerint a hivatalos oldalunkat is letörölném, annyira nem szeretném kitenni ennek a pszichémet, de ezt nem tehetem meg a rajongókkal”

 - jelentette ki Balázs Klári a lapnak.

Hírek Korda Györgyről

Meglepő felajánlást tett Korda György és Balázs Klári az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Titok a múltból: Korda György a tragikusan fiatalon elhunyt Szécsi Pál haláláról beszélt

Balázs Klári megdöbbentő őszinteséggel mesélt Korda Györgyről és házasságukról

(Kiemelt kép: dfp.hu - Schumy Csaba)