Balázs Klári megdöbbentő őszinteséggel mesélt Korda Györgyről és házasságukról

Intim titkokat árult el.

2021. szeptember 10., 11:36

Szerző:

Balázs Klári és Korda György házassága példaértékű, közel 40 éve működik tökéletesen kapcsolatuk, a magánéletükben és a színpadon egyaránt. Erről mesélt most a Best magazinnak az énekesnő, méghozzá meglepő őszinteséggel.

„Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Igaz, nálunk nem volt szerelem első látásra: Gyuri sokat udvarolt, várt rám. Hosszú idő eltelt, míg összejöttünk, majd kialakultak, elmélyültek az érzések, de utána nem volt kérdés. Mindketten tudtuk, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, ez pedig ennyi idő múltán sem változott. Nekem most ő a legszebb, legokosabb, legvarázslatosabb férfi. Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos, annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad”

– vallotta be Balázs Klári, aki azt is hozzátette, hogy az intimitáson, szexuális életen múlik az, hogy hűséges marad-e valaki a párjához.

„Ahhoz, hogy az ember hűséges maradjon, az kell, hogy az intimitás rendben legyen. Ha ez nincs meg, akkor elkezdenek az emberek kifelé kacsingatni. A szexualitást nem lehet kötelezővé tenni egy kapcsolatban, ezen szerintem nem lehet dolgozni. Vagy van bennünk vágy a párunk iránt, vagy nincs. Mi minden reggel egymás mellett kelünk, és minden este egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. El sem tudnám képzelni, hogy Gyuri nélkül töltsek egy éjszakát, vagy azt, hogy külön szobában aludjunk. Nekem ő a társam, a szerelmem, a szeretőm

– magyarázta az énekesnő.

Balázs Klári azt is kifejtette, hogy a megcsalás szerinte semmilyen körülmények között sem megbocsátható, de férjének esze ágában sem lenne más nővel kezdeni – azt is elmondta, miért.

„A hűtlenség elfogadhatatlan. Az édesanyám nagyon belém sulykolta, hogy ha egyszer valakinek igent mondok, és a felesége leszek, azt nem szabad kockára tenni, mindig arra gondoljak, hogy mit veszíthetek. Én pedig nem szeretném Gyurit elveszíteni, de igazság szerint nem is érdekel senki más. Számomra csak ő létezik, ami fordítva is így van. Soha nem féltem attól, hogy megcsalna, mert tudom, nagyon szeret, ráadásul tudja, nálam nincsen visszaút. Paul Newman mondta, hogy minek menne egy gyorsétterembe, ha otthon a legfinomabb steak vár rá? Gyuri is így van ezzel. Mindent megkap tőlem, még az esélyt sem adom meg arra, hogy esetleg másutt keresse a boldogságot”

Az énekesnő egyébként hozzátette, hogy Korda György még 82 évesen is nagyon népszerű a hölgyek körében, sőt akadnak olyan nők, akik kifejezetten nyomulnak férjére, és mindent megtesznek azért, hogy őt befeketítsék, ám ezzel semmire sem mennek.

„Mindketten tudjuk, hogy a hölgyek többsége elég nyomulós, Gyuri pedig még 82 évesen is kapós. Engem viszont hiába ócsárolnak, hiába mondanak rám minden félét, hogy az ő hátán kapaszkodtam fel, csak a pénzéért vagyok vele, miegymás... Nem tudnak megbántani, sem elvenni tőle. Egyek vagyunk mindörökké.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)