Korda György szerint a házasságuk sikeressége Balázs Klárin múlott

42 évvel ezelőtt házasodott össze Korda György és Balázs Klári.

2022. június 24., 07:50

Szerző:

Korda György elárulta, hogy Balázs Klári vagyis, ahogy ő hívja Klárika az egyetlen nő az életében és ezt már 40 évvel ezelőtt is tudta. Hozzátette, hogy annak idején azért szeretett bele a feleségébe, mert szép, okos, vicces és diplomatikus volt. Hozzátette azonban, hogy ez a 42 évig tartó házasság inkább Balázs Klárin múlott. 

Az énekes felesége szintén őszintén vallott a kapcsolatukról:

„A szórakoztatóiparban minden együtt töltött év duplának számít, ebben semmi túlzás nincs... Mi a színpadon élünk, sok rajongónk van, akik nemcsak a rivaldafényben szerettek volna látni minket, hanem akár a hálószobájukban is… Szóval sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal. Hogy miért nem mentünk mégsem? A titok valószínűleg abban van, hogy nem csak szerelmespár vagyunk Gyurival, de legjobb barátok is. Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztük másodpercek alatt kialakult…”

- nyilatkozta a Borsnak Balázs Klári.

Az énekesnő elárulta, hogy ő egy nagyon kompromisszumkész ember, valamint sosem voltak álompár a férjével, de ennek ellenére meg sem fordult a fejében, hogy elváljanak. Balázs Klári a hosszú házasság titkát is elárulta az interjú során. 

„A Jósten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!”

- mondta az énekesnő.

Még több hír a házaspárról

Meglepő felajánlást tett Korda György és Balázs Klári az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Titok a múltból: Korda György a tragikusan fiatalon elhunyt Szécsi Pál haláláról beszélt

Balázs Klári megdöbbentő őszinteséggel mesélt Korda Györgyről és házasságukról

(Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári hivatalos Facebook oldala)