Korda Györgyékről újabb megható videót posztoltak Puskás-Dallosék

Lehet, hogy 50 év múlva Puskás-Dallosék lesznek a 2070-es évek Korda György és Balázs Klárija?!

2023. május 10., 11:23

Szerző:

A múlt héten nagykoncertet adott Korda György és Balázs Klári a Budapest Parkban. Az eseményen többek között Fonogram-életműdíjjal is kitüntették őket, valamint több vendégfellépő és rengeteg táncos kísérte az énekesházaspár show-ját. A vendégfellépők között volt a Puskás-Dallos házaspár is, akik korábban már kitettek egy felvételt arról, hogyan ünnepelte skandálva a tömeg Kordáékat.

Nos, Puskás-Dallos Bogi és Peti most még egy videót közzétettek. Ez a koncert előtt és alatt készült felvételekből van összevágva, és mindössze a következőket fűzték hozzá.

„Nem nagyon tudok mit írni hozzá, mert szerintem a képek magukért beszélnek! Köszönjük a felkérést! Korda-Balázs/Puskás-Dallos”

– írja Puskás-Dallos Peti, párhuzamba állítva saját karrierjüket a népszerű táncdalénekes-házaspár karrierjével. Lehet, hogy egyszer valóban úgy fogják emlegetni Puskás-Dallosékat mint most Korda Györgyöt és Balázs Klárit?

A kommentekből az tűnik ki, hogy a videó kifejezetten pozitív fogadtatásra lelt a követők körében. Az egyik hozzászóló csak annyit ír, hogy „libabőr”, más azt fűzi hozzá, hogy „ez nagyon megható”.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)