Korda György és Balázs Klári a nehézségeikről vallottak

Korda György és Balázs Klári tudják, hogyan birkózzanak meg a problémáikkal.

2023. április 19., 12:30

Szerző:

Korda György és Balázs Klári hosszú évtizedek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Nem csupán a magánéletben, de a színpadon is remek párost alkotnak. Most azonban az énekes elmondta, hogy nekik is vannak problémáik a feleségével, de megtanulnak túllépni rajtuk.

„Az élet nem mindig rózsás. Nekünk is vannak nehézségeink, egészségi problémáink, mint minden embernek. A házasságunkban inkább én vagyok az, akit meg kell vigasztalni. Ugyanis időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom, illetve az, hogy mennyi feladat áll előttem; ilyenkor Klárika viccelődéssel elüti a nehézségek élét”

 - mondta a hot! magazinnak Korda György.

Balázs Klári hozzátette, hogy sokszor érezte azt egy problémával kapcsolatban, hogy nem tud belőle kikeveredni, de aztán mindig jó irányt vesznek a dolgok. Az énekesnő elmondta, hogy ilyenkor arra gondol, hogy talán az édesanyja segíti őt fentről. 

Mint megírtuk, Korda György és Balázs Klári május 4-én a Budapest Parkban adnak egy látványos koncertet számos különleges vendéggel, élő zenekarral, táncosokkal és vizuális effektekkel. népszerű művészházaspár első alkalommal lép fel a kulturális intézményben, ahol telt ház esetén 12 ezer néző előtt adhatnak műsort.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)