Kiszel Tünde anyagi gondokkal küzd, muszáj volt spórolnia

Jól jött neki az RTL Klub felkérése idén ősszel.

2021. október 14., 11:45

Szerző:

Palik László és új szerelme szerepelnek a friss Story magazin címoldalán, de a lap tartalmaz egy interjút Kiszel Tündével is.

Kiszel Tünde a múlt hétvégén szerepelt az Álarcos énekes című showműsorban az RTL Klubon, ezzel kapcsolatosan itt írtunk részletesebben. A 61 éves médiaszemélyiség korábban is említette, hogy spórolós, de az utóbbi időben szüksége is volt rá, hogy odafigyeljen arra, hogy mire költ.

„A járvány miatt nem tarthattam meg a szokásos naptárdedikálásokat. Csak online lehetett rendelni belőlük. Most készül a 2022-es kalendárium, remélem, ezzel már nem lesz gond. Szülinapokra, bulikra szoktak hívni sztárvendégként, de ezeket sem lehetett megtartani. Az elmúlt másfél évben a tartalékaimból éltem. A műsorban is megemlítették, hogy nagyon spórolós vagyok, erre a pandémia alatt szükségem is volt. Persze ha a kislányomnak, Donatellának kellett egy fellépőruha, egy könyv vagy egy kotta, azt gondolkodás nélkül megvettem”

– nyilatkozta Kiszel Tünde, akinek ezek szerint nyilván jól jött, hogy idén ősszel megkapta a felkérést az RTL Klubtól.

Kiszel Tünde egyébként szerda este Az utolsó párbaj című film premierjén volt, erről a Budapest Eye nevű Instagramon láthat képeket. Itt elhelyezett hozzászólása szerint a médiaszemélyiség véleménye Matt Damon új filmjéről a következő volt:

„nekem tetszett a film, bár valóban megrázó, kegyetlen és morbid volt, de látványos, elgondolkodtató és megérintő!”

(Kiemelt kép: RTL Klub / Álarcos énekes)