Kiderült: a férjével való szakítása után Kis Judy újra szerelmes, fotón is megmutatta az új párját

Kis Judyra rátalált a szerelem. 

2023. július 25., 18:56

Szerző:

A férjével való szakítása után Kis Judy újra szerelmes! A népszerű énekesnő egy régi ismerősébe szeretett bele, és a jelenlegi információk szerint minden a legnagyobb rendben alakul közöttük, sőt gyakran járnak közös nyaralásokra is, ahová Judy kislánya, Maja is velük tart. 

„Judy, miután zátonyra futott a házassága Balázzsal, sok időt töltött a barátaival, köztük Krisztiánnal is, akivel egyre többet beszélgettek, találkoztak. Jól érezték magukat egymás társaságában, és rájöttek, bizony érzelmeket is táplálnak a másik iránt. Szépen lassan haladnak, friss még a kapcsolatuk, ám már ki lehet mondani, néhány hónapja egy párt alkotnak. Mind a kettőjük örül ennek a szerelemnek, nagyon boldogok, de szeretnék egyelőre megóvni a nyilvánosságtól a kapcsolatot”

– nyilatkozta a Blikknek az énekesnő egyik közeli barátja. 

A bennfentes azt is elárulta, hogy a pár és Maja két hétre Olaszországba utazott, de korábban már belföldön is nyaraltak együtt. Az énekesnő a napokban közös fotókat is posztolt a 24 óráig elérhető Instagtam-történetében, amelyeken a férfi is feltűnik. Az egyik képet ide kattintva tekintheti meg a Blikk oldalán.

(Kiemelt kép: Kis Judy Instagramja)