Kis Judyt gyalázatos vád érte, hogy miért maradt el a hétvégi koncertje

Kis Judy már jogi útra terelte az ügyet.

2023. március 7., 12:02

Szerző:

Szombat este Mezőkövesden lépett volna fel a Groovehouse, és az együttes énekesnőjével, Kis Judyval kapcsolatban megdöbbentő vádakat hozott fel annak a szórakozóhelynek a tulajdonosa, ahol a koncertet tartani kellett volna.

Az esetről egy azóta törölt Facebook-posztból szereztek tudomást a legtöbben, de a Blikk elért valakit, aki jelen volt a helyszínen, és ez az illető többek között a következőket meséli:

„egy ponton Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba. Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne.”

Egy másik szemtanú szintén megerősíti, hogy teljesen józanul érkezett az énekesnő – valószínűbbnek tűnik, hogy a hangtechnikával volt inkább probléma, ezért csúszott a koncert, majd a vádak elhangzása után már végképp szóba se került, hogy ezt a fellépést még megtartják.

A szórakozóhely tulajdonosan a Facebookon is megismételte vádjait, de később törölte a bejegyzést, mindenesetre Kis Judy szintén nyilatkozott röviden a Blikknek az ügyről, és elmondta, hogy az ügyvédje már megtette a megfelelő lépéseket.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)