Kis Judy válságban van: Életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt ez

Kis Judy megdöbbentő vallomást publikált, egy barát úgy tudja, a válás gondolata is felmerült.

2022. november 4., 08:29

Szerző:

A Groovehouse együttesből ismert Molnár-Kis Judy az életének egy igen nehéz szakaszát éli most saját bevallása szerint. Az énekesnő nemrég lett 48 éves, és legutóbbi Instagram-posztjából az derül ki, hogy életének új évével lezárul most ez a nehéz periódus.

„Az emberi élet 9 évenként fejlődik, és minden évünk egy fejlődési szakasz része. Én ez a nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve. Szóval viszlát 47, mert bízom benned, 48! Annyira köszönöm azoknak az embereknek, akik holnaptól (is) velem tartanak, úgy ahogy a nehéz percekben is mellettem álltak! Örülök hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak ha nem kérem… Nehéz volt, és még biztosan lesz nehéz nap, de akkor is tudom már, kik azok akik minden feltétel nélkül a »kezemet« fogják!”

– írja az alábbi posztban. A számmisztikához jobban értők biztosan azt is meg tudnák mondani, hogy ha 9x5=45, akkor hogy jön ki Kis Judynak, hogy nála nem a 45-ös, hanem a 47-es volt a kilencedik év.

Mindenesetre a fentiek kapcsán a Blikk körbekérdezősködött Kis Judy ismerőseinél, és találtak valakit, aki elvállalta a névtelen informátor szerepét. Az illető nyilatkozatából egy rövid részlet:

„Judy és Balázs kapcsolata évek óta hullámzó. Vannak nehezebb időszakaik, a válás gondolata is többször felmerült már.”

Balázs alatt természetesen Kis Judy férjét, a 12 évvel fiatalabb Molnár Balázst kell érteni, és a fentieket az énekesnő menedzserének rövid nyilatkozata egészíti ki, aki hozzáteszi, hogy a posztban említett válság jelenleg nem aktuális, szóval nincs miért aggódni. Kis Judy gőzerővel készül a következő Groovehouse-koncertre, ami november 12-én lesz az Akvárium klubban.

(Kiemelt kép: Kis Judy Instagramja)