Most derült ki: Ördög Nóra válása még egy celebválást okozott

A műsorvezetőnő 2008-as válása inspirált egy másik hírességet, hogy szintén kilépjen házasságából. Íme, ki az.

2021. november 16., 08:56

Szerző:

Ördög Nóra gyakran publikál magáról korábbi képeket Nánásiék hivatalos Instagramján, innen származik az alábbi, jó régi két kép is.

Most azonban egy másik hazai híresség is Ördög Nórával kapcsolatosan emlékezik vissza régmúlt időkre. A műsorvezetőnő ugyanis hét év együttélés után 2008 nyarán ment hozzá akkori szerelméhez, de decemberben már el is váltak. A Groovehouse együttes sztárja, Molnár-Kis Judit, közismertebb nevén Judy ekkor szintén egy rosszul működő kapcsolatban volt. Az énekesnő azt mondja most a Bors című lapnak, hogy az, hogy Ördög Nóra válásáról olvasott az újságokban, erőt adott neki, hogy ő maga is beadja a válókeresetet.

Judy többek között a következőket osztotta meg erről, íme egy részlet a nyilatkozatából:

„szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból.”

Ördög Nóra ezt követően Nánási Pállal kötött új házasságot 2010-ben, jelenleg két, az Instáról jól ismert gyermeket nevelnek együtt. Judy szintén újra férjhez ment, őnekik egy kislányuk született. A témáról egyébként nemcsak a fent linkelt cikkben, hanem az énekesnő könyvében is lehet többet olvasni, amelynek címe Judy szemtől szemben.

(Kiemelt kép: Nánásiék hivatalos Instagramja)