Judy intim fotót osztott meg házasságáról

Férjének üzent.

2021. október 13., 14:02

Szerző:

Judy és a nála 12 évvel fiatalabb férje, Balázs, még 2008-ban ismerkedtek meg, majd rá három évre össze is házasodtak. Ekkor az énekesnő már várandós volt kislányukkal, Majával. Judy most megható, romantikus üzenettel vallott szerelmet Instagram-oldalán férjének, megismerkedésük 13. évfordulója alkalmából.

Az Groovehouse zenekar énekesnője a szerelmes üzenet mellé 2 fotót is posztolt. Az első egy napjainkban készülhetett intim kép, amin egy kültéri medencében, dézsában váltanak romantikus csókot. A második pedig egy igazi nosztalgiafotó, ami jó pár évvel ezelőtt készülhetett a párról.

„Beleszerettem… Csak úgy jött… Magától… Csak az életemet bolygatta fel. Mindössze felforgatta az életemet! Jött, látott és győzött. Elvarázsolt már az első pillanatban. Megláttam azokat az igéző szemeket és elvesztem… Elvesztettem az irányítást az eszem fölött. A szívem vitt… a karjaiba. Egyenesen a karjaiba. Újra azok a szemek... és az ajkai már az enyémeket érintették. Az a csók, mintha nem varázsolt volna még el eléggé… Majd a fülembe suttogott… nem is emlékszem, mit. Nem volt fontos, csak a varázslat, ami körülöttünk volt, elveszítettem az eszem. A szívem pedig beleszeretett a szemeibe és a csókjába.… Beleszerettem. Az első percben, azt hiszem… Pontosan ma 13 éve!”

– szól az énekesnő szerelmi vallomása, ami láthatóan rajongói szívét is megérintette, ugyanis több mint háromezren kedvelték a romantikus bejegyzést, amit ITT nézhet meg.

(Kiemelt kép: dfp.hu)