A királyi család már készül Erzsébet királynő halálára

II. Erzsébet egyre rosszabbul van.

2021. október 27., 10:37

Szerző:

Az elmúlt hetekben több aggasztó információ is érkezett Erzsébet királynő egészségügyi állapotáról. A brit uralkodó múlt héten kórházba is került, és bár hamar kiengedték, azóta is sorra mondják le a hivatalos eseményeit. A friss hírek szerint a jövőheti glasgow-i klímacsúcsra sem megy el, de még a mindennapi megszokott tevékenységeit sem látja el, mint a kutyasétáltatás vagy a heti istentisztelet. Informátorok szerint ráadásul már egy hete nem hagyta el szobáját, ami aggodalomra ad okot, főleg, hogy a Buckingham-palota semmilyen tájékoztatást nem ad a királynő pontos állapotáról.

Annyi viszont bizonyos, hogy a palota és a királyi család elkezdte nagyban átszervezni a megszokott életüket és napirendjüket, írja a DailyMail és a Mirror is. A források szerint a királynő titkára átnézte a következő 12 hónap tervezett eseményeit, és folyamatosan mondanak le minden olyan hivatalos, félhivatalos eseményt, ami nem annyira fontos, és igyekeznek csak olyanokat megtartani, amelyek nagy jelentősséggel bírnak, mint például Erzsébet uralkodásának 70. évfordulója.

Ám ezekre a rendezvényekre is a terv szerint mostantól mindig elkíséri egy családtagja a királynőt, legfőképp valamelyik fia vagy unokája, hogy akkor is át tudja venni valaki a helyét, ha esetleg úgy alakul, hogy Erzsébet valamilyen sajnálatos vagy tragikus oknál fogva mégsem tud részt venni rajta.

(Kiemelt kép: MTI)