Rossz hírek érkeztek Erzsébet királynő állapotáról

Úgy tűnik, rosszabbul van II. Erzsébet királynő!

2021. október 27., 07:17

Szerző:

Múlt héten az egész világot sokkolta, hogy Erzsébet királynő kórházba került. A 95 éves uralkodó egészségi állapota mostanában sokat romlott, az első erre utaló jel az volt, hogy közel két évtized után ismét botra volt szüksége a járáshoz. Később olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az orvosai is aggódnak, és szigorú intézkedéseket hoztak annak érdekében, hogy Erzsébet királynő egészségét meg tudják őrizni, ám az uralkodót végül kórházba kellett vinni.

Bár a napokban úgy tűnt, II. Erzsébet jobban van és otthonában lábadozik, most mégis aggasztó hírek érkeztek! A Buckingham-palota kedd esti közleménye szerint a királynőnek újabb hivatalos eseményt kell lemondania, nem utazik el jövőhéten Glasgow-ba a klímacsúcsra. A tájékoztatóból az is kiderül, hogy orvosi tanácsra, arról azonban nem számoltak be, pontosan milyen egészségügyi problémákról van szó.

Ez azonban még nem minden! A Mirror beszámolója szerint Erzsébet királynő már a vasárnapi istentiszteleten sem tudott részt venni, amelyet soha nem szokott kihagyni. Még akkor is gyakorolta vallását, és aktívan járt lelkészhez, amikor a leginkább tombot a koronavírus-járvány. A lap arról is beszámolt, hogy a palotai források szerint a királynő nem hagyta el a szobáját már egy hete. Még híresen kedvenc corgi kutyusait sem sétáltatta meg, pedig erre mindig egészségügyi sétaként tekintett!

(Kiemelt kép: Shutterstock)