Király Viktor esküvőjének körülményeit ezért tartják most fontosnak a válás szempontjából

Király Viktor és Virág Anita 2019-ben házasodtak össze, de frigyük most már véget ért.

2023. szeptember 6., 09:05

Szerző:

Rómában, a Trevi-kútnál jegyezte el Király Viktor 2019 májusában Virág Anitát, és még abban az évben megvolt a lakodalom. A lánykérés után egy évvel, 2020 májusában megszületett a kisfiuk, Kolen. 2023 májusában azonban már nagyban keringtek a hírek arról, hogy a házaspár kapcsolata válságba jutott, és mostanra a válásig jutottak.

A válófélben levő párt most a hot! magazin tette címlapra azzal, hogy pedig már az esküvőn is látszott, hogy ez a kapcsolat esetleg problémás lesz.

A Bors című oldal a következők szerint idézi a hot! fejtegetéseit a lakodalommal kapcsolatban:

„akik jelen lehettek a viszonylag szűk körű esküvőn, azt is furcsállhatták, hogy a zenei világból egyedül Kasza Tibi és a hitvese volt meghívva. Még jobban felkeltette a figyelmet az, hogy Anita kecskeméti családja nagy létszámmal jelent meg, míg Viktor részéről csak a szűk családja kapott meghívót: az édesapja, az édesanyja és Linda.”

És talán a kisfiú nevelése is megnehezítette ezt a házasságot, bár biztosat persze erről sem lehet tudni, hiszen a két érintett nem nyilatkozott. Mindenesetre a hot! tudni véli, hogy:

„a famíliához közel állók azt rebesgették, hogy a család ritkán látja a picit. Ez furcsa lehetett számukra, hiszen a Király gyerekek nagy szimbiózisban élnek a szüleikkel.”

Király Viktor a közösségi médiában legalábbis nem a válását taglalja, hanem zenei sikereit, íme a számainak hallgatottsági statisztikái a Spotifyról.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)